Kartoffelbåde i airfryer

Kartoffelbåde i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sprøde, bagte kartoffelbåde i airfryer. Lav de bedste kartofler i airfryer på 30 minutter.

Ingrediensliste

  • 800 g. kartoffel
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl kartoflerne og rens dem fri for jord.
  2. Skær dem i både og vend dem med olie, salt og timian.
  3. Bag dem i airfryeren ved 200 grader i 30 minutter. Ryst kurven undervejs for at få det bedste resultat.
Bedøm denne ret

Opskrift på kartoffelbåde i airfryer

Det er ikke svært at få de bedste kartoffelbåde i airfryer. En airfryer gør det nemlig muligt at få sprøde bagte kartofler, som kan serveres som tilbehør til aftensmaden. Bagte kartoffelbåde er nemlig altid godt som tilbehør. Hvad enten det er til et stykke kyllingebryst eller et stykke rødt kød. Det er en stensikker vinder og bliver kun endnu bedre, hvis de serveres med en god dyppelse til. De laves blot ud af nogle store bagekartofler eller bare nogle store kartofler, som skæres ud i både. Bådene vendes med olie, salt og tørret timian. Og så skal de blot bages i din airfryer i omkring 30 minutter. Sørg for at ryste kurven undervejs, så de bliver bagt jævnt over det hele.

Det er noget af det, som en airfryer virkelig er god til. At lave kartofler. Især de bagte kartofler, fordi en airfryer har en hurtigere cirkulation af den varme luft. Det vil sige, at den varmer kraftigere og mere effektivt end en almindelig ovn. Derfor er det også muligt at få sprødere kartofler end i en almindelig ovn. Måske det er derfor nogen tror, at en airfryer blot er en slags sundere friture. Men den er langt fra det. Den kan SÅ meget mere.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Kartoffelbåde i airfryer

Bagte kartoffelbåde i airfryer

De bagte kartoffelbåde er noget af det, som vi ofte laver i vores airfryer. Som sagt, så får man sprøde og lækre kartofler og så er det bare smart, hvis man ikke skal lave en stor portion. Så kan det virke fjollet at tænde en hel ovn for at lave kartofler til to mennesker. Der er en airfryer altså smart. Og så skal de slet ikke have så lang tid som i en almindelig ovn. Det er total win-win.

Kartoffelbåde i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar