Kartoffelsalat med sennepsdressing Kartoffelsalat med sennepsdressing Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en grøn kartoffelsalat med sennepsdressing, ærter og fetaost. En kold sommer kartoffelsalat med oliedressing. Ingrediensliste Sennepsdressing 0,5 dl. olivenolie 2 tsk. dijonsennep 2 spsk. citronsaft 2 spsk. akaciehonning salt/peber Andet 700 g. kartoffel 30 g. pinjekerner 50 g. frisk spinat 150 g. frosne ærter 0,5 bundt forårsløg 150 g. fetaost Fremgangsmåde Start med at sætte kartoflerne over for at koge. Hvis de er meget store, så kan du skære dem i mindre stykker. Vi vælger altid nogle, som kan koges med skræl på. Kom kartoflerne op i en gryde og dæk med vand og kom salt i. Bring gryden i kog. Når vandet koger, som skrues der lidt ned og kartoflerne småkoger til de er møre. Når kartoflerne er kogt møre, så hældes vandet fra og de køler af. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden. Skyl spinat og hak evt. groft. Skyl frosne ærter i vand. Snit forårsløg fint. Hvis du bruger feta i blok, så skæres den ud i små tern. Kom alle ingredienserne til dressingen op i en lille bøtte med låg (et gammelt syltetøjsglas virker godt). Ryst det godt sammen, så dressingen tykner en smule. Vend alle ingredienserne sammen. Vend til sidst dressingen i. Juster selv mængden af dressing. Anret i et fad. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kartoffelsalat med sennepsdressing Her får du opskriften på vores bedste kartoffelsalat med sennepsdressing, ristede pinjekerner og fetaost. En virkelig god og nem kartoffelsalat, som passer perfekt til sommerens grillaftener. Det her er definitionen af ægte sommermad. Og vi elsker bare kartoffelsalat! Både den variant med en creme fraiche dressing, men også en variant som den her, hvor den er vendt med en dressing lavet på olie. Den her grønne kartoffelsalat er lavet med kogte kartofler, ristede pinjekerner, cremet fetaost, spinat, forårsløg og ærter. Det er den bedste kombination, som smager formidabelt til en omgang grillet kød. En kartoffelsalat som den her egner sig også godt til sommerens store fester. Måske du skal holde en større fest, hvor du selv vil lave maden til. Så er den her god, da den jo serveres kold og kan forberedes i god tid. Lige om lidt skal vi holde en større fest, hvor vi har tænkt os at lave den her kartoffelsalat og så grille en masse forskelligt kød. Det er vi sikre på vil falde i god jord hos vores gæster. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på kartoffelsalater her Grøn kartoffelsalat med ærter Det er en lækker grøn kartoffelsalat med ærter. Når sommeren for alvor kommer, så vil vi også lave den her kartoffelsalat med friskbælgede ærter. Det vil uden tvivl også smage rigtig godt. Udover ærter, så er der som sagt også spinat, forårsløg, fetaost og pinjekerner i. De ristede pinjekerner tilfører sådan en nøddeagtig smag og fetaosten giver en god saltet og cremet smag. En grøn kartoffelsalat, som du bare må prøve. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.