Kartofler i airfryer

Kartofler i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de bedste kartofler i airfryer. Sprøde og lækre, små kartofler i airfryer er det bedste tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

  • 800 g. kartoffel
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. tørret timian
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie

Fremgangsmåde

  1. Skyl kartoflerne grundigt.
  2. Skær dem i grove stykker og vend dem med krydderier, salt og olie.
  3. Hæld dem i airfryeren og bag dem ved 190 grader i 30 minutter. Vend dem i kurven undervejs.
Bedøm denne ret

Opskrift på kartofler i airfryer

Lav de bedste små kartofler i airfryer. Sådan nogle bagte kartofler med skræl på er noget af det mest simple tilbehør til aftensmaden, men samtidig noget af det bedste. Vi elsker sådan en portion kartofler som tilbehør til et stykke kylling sammen med en salat og en hjemmelavet dressing. Det er nem aftensmad, som ikke kræver de store færdigheder i køkkenet.

Efter vi har fået airfryer, så laver vi stort set altid vores bagte kartofler heri. Man kan nemlig lave de absolut bedste kartofler, som bliver sprøde og lækre. Samtidig er det virkelig nemt og tager også kortere tid end hvis man laver dem i ovnen. Det skyldes den hurtige og gode varmecirkulation, som er i en airfryer sammenlignet med en alm. ovn.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Kartofler i airfryer

Bagte kartofler i airfryer

Så hvis du endnu ikke har prøvet det, så skal du altså lave bagte kartofler i din airfryer. Vi bruger gerne de små kartofler med skræl på og lader skrællen sidde. Så rengøres de blot let og skæres evt. i mindre stykker, hvis de er meget store. De kan serveres som tilbehør til stort set alt slags kød og er også gode, som de er sammen med en god dyppelse. Det kunne være en aioli eller bare en god mayonnaise. Sådan en portion skal man ikke undervurdere.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar