Kokoskonfekt

kokoskonfekt
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavet kokoskonfekt på kun 4 ingredienser. De her små kokosbolde består af marcipan, kokos, sirup og chokolade.

Ingrediensliste

  • 150 g. marcipan
  • 20 g. kokosmel
  • 1 spsk. lys sirup
  • 100 g. hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. I en foodprocessor blandes marcipan, lys sirup og kokosmel.
  2. Form 10 kugler og læg dem på et stykke bagepapir på en tallerken.
  3. Smelt hvid chokolade over vandbad eller i mikroovnen og vend kuglerne deri. Læg dem på bagepapiret og drys med lidt ekstra kokosmel.
  4. Stil dem på køl i 30 minutter eller indtil chokoladen er størknet.
Bedøm denne ret

Opskrift på kokoskonfekt

Er du til kokos, Bounty og hvid chokolade, så vil det her kokoskonfekt falde i god jord hos dig! Simpel og nem konfekt, som består af blot 4 ingredienser. Man kan kalde det for en slags sammensmeltning imellem en bounty og almindelig konfekt. Det består af marcipan, sirup, kokos og hvid chokolade. Ja, det ligner næsten de fineste små snebolde. Og samtidig er de bare nemme at lave! Så hvis du trænger til lidt nye konfektopskrifter, så synes vi helt sikkert, at du skal tilføje denne til samlingen.

LÆS OGSÅ: Nougatsnitter

kokoskonfekt

Konfekt med kokos

Det er ikke så ofte, at vi ser konfekt med kokos. Ikke desto mindre, så smager det altså bare super lækkert! Kombinationen af marcipan, kokos og hvid chokolade er simpelthen så god. Du kan selvfølgelig også overtrække kuglerne med mørk eller lys chokolade, hvis du er mere til det. Så får du endnu mere den der Bounty chokolade-vibe.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar