Konfekt med marcipan og chokolade

Opskrift til stk. Opskrift til 6 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på simpel konfekt lavet af marcipan og chokolade. Det her er konfekt til den dovne, som ikke har tålmodighed til at bruge hele dagen på konfektlavningen.

Ingrediensliste

  • 75 g. marcipan
  • 100 g. mørk chokolade
  • 20 g. pistacienødder
  • 10 g. kokosflager

Fremgangsmåde

  1. Skær marcipan i stykker. Alt efter hvilken form du vælger at lave dem i, kan det variere om du skal lave kugler eller firkanter.
  2. Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad.
  3. Hæld lidt chokolade i en isterningeform. Læg derefter marcipan i og hæld derefter et lag smeltet chokolade over igen.
  4. Drys med blandede hakkede nødder.
  5. Stil på køl i cirka 1 time.
Bedøm denne ret

Opskrift på konfekt med marcipan og chokolade

En simpel og nem opskrift på nem konfekt med marcipan og chokolade. Opskriften er til dig, som gerne vil lave konfekt, men som ikke har tålmodigheden eller færdighederne til at lave det der helt vilde konfekt i flere lag.

Konfekt og jul hører bare sammen og hvert år har vi en årlig konfektdag. Her laver vi lakridskonfekt, konfekt med nougat og som noget nyt, Toms snebolde. Det er sådan en hyggelig tradition, hvor julemusikken får lov til at køre på højeste volume og man rocker med på Last Christmas.

Konfekt med marcipan og chokolade

Hjemmelavet konfekt

Den her opskrift på konfekt er ganske simpel, da den hovedsageligt blot består af marcipan og chokolade. Så kan man så vælge om man vil pynte med lidt hakkede nødder eller frysetørret bær på toppen. Vi toppede vores med lidt revet kokos samt hakkede pistacienødder. Det var en super lækker kombination, som passede helt perfekt til den mørke chokolade og marcipanen. 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar