Konfekt med marcipan og chokolade Konfekt med marcipan og chokolade Opskrift til 6121824 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem opskrift på simpel konfekt lavet af marcipan og chokolade. Det her er konfekt til den dovne, som ikke har tålmodighed til at bruge hele dagen på konfektlavningen. Ingrediensliste 75 g. marcipan 100 g. mørk chokolade 20 g. pistacienødder 10 g. kokosflager Fremgangsmåde Skær marcipan i stykker. Alt efter hvilken form du vælger at lave dem i, kan det variere om du skal lave kugler eller firkanter. Smelt chokoladen i mikroovnen eller over vandbad. Hæld lidt chokolade i en isterningeform. Læg derefter marcipan i og hæld derefter et lag smeltet chokolade over igen. Drys med blandede hakkede nødder. Stil på køl i cirka 1 time. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på konfekt med marcipan og chokolade En simpel og nem opskrift på nem konfekt med marcipan og chokolade. Opskriften er til dig, som gerne vil lave konfekt, men som ikke har tålmodigheden eller færdighederne til at lave det der helt vilde konfekt i flere lag. Konfekt og jul hører bare sammen og hvert år har vi en årlig konfektdag. Her laver vi lakridskonfekt, konfekt med nougat og som noget nyt, Toms snebolde. Det er sådan en hyggelig tradition, hvor julemusikken får lov til at køre på højeste volume og man rocker med på Last Christmas. Hjemmelavet konfekt Den her opskrift på konfekt er ganske simpel, da den hovedsageligt blot består af marcipan og chokolade. Så kan man så vælge om man vil pynte med lidt hakkede nødder eller frysetørret bær på toppen. Vi toppede vores med lidt revet kokos samt hakkede pistacienødder. Det var en super lækker kombination, som passede helt perfekt til den mørke chokolade og marcipanen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.