Koteletter med pasta

Koteletter med pasta
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

35 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på koteletter med pasta. Svinekoteletter med pastasalat med bagte tomater, feta og frisk basilikum.

Ingrediensliste

  • Pastasalat

  • 160 g. pasta
  • 2 spsk. grøn pesto
  • 150 g. cherrytomater
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt/peber
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 30 g. pinjekerner
  • 150 g. PUCK fetaost
  • Koteletter

  • 2 stk. svinekoteletter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. smør
  • salt/peber
  • Læg i kurv på Nemlig

Fremgangsmåde

  1. Varm ovnen op til 200 grader varmluft.
  2. Halver cherrytomater og kom dem i et ildfast fad og vend dem med olie, salt og peber. De kan med fordel også laves i airfryer.
  3. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter. Hvis de laves i airfryer, så skal de have 190 grader i ca. 10 minutter.
  4. Kog pasta efter pakkens anvisning. Herefter drænes pasta og vendes med grøn pesto. Du kan selv justere mængden af pesto.
  5. Opvarm en tør pande. Rist kort pinjekernerne til de begynder at få farve. Tag panden af varmen. Kom herefter pasta på og vend sammen med pinjekerner.
  6. Pluk basilikumsblade og vend dem i. Kom også de bagte tomater i.
  7. Til sidst skæres feta ud i små tern og vendes forsigtigt i.
  8. Smag pastasalaten til med salt og anret på et fad eller i en skål.
  9. Sæt panden tilbage på komfuret og varm den op igen (Du behøves ikke at gøre den ren. Resterne fra pesto osv. giver en god smag til koteletten).
  10. Kom olie og smør på. Krydr koteletterne med salt/peber.
  11. Steg dem i ca. 2,5-3 minutter på hver side (alt efter tykkelsen). Tag herefter kødet af panden og lad det hvile på en tallerken i 4-5 minutter inden servering.
  12. Server koteletterne med pastasalaten.
Bedøm denne ret

Opskrift på koteletter med pasta

En nem og lækker omgang koteletter med pasta. Har du mon set en af vores nye opskrifter på pastasalat med bagte tomater og feta? Her har vi nemlig brugt den pastasalat og så serveret en med stegte koteletter. En lækker svinekotelet som steges i det resterende pesto og basilikum på panden fra pastasalaten. En kotelet behøves nemlig slet ikke at være kedelig. Det handler i stor grad om selve stegningen. Den skal nemlig ikke have ret lang tid og så er det også vigtigt, at den får lov til at hvile efter stegning, så kødsaften trækker tilbage. Selvom det er en meget simpel ret, så smager det så lækkert og er en god forårsret eller sommerret.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med svinekoteletter her

Koteletter med pasta

Svinekoteletter med pastasalat

Det er simpelthen den lækreste omgang svinekoteletter med pastasalat. Pastasalaten er med bagte tomater, grøn pesto, frisk basilikum, ristede pinjekerner og en cremet fetaost. Den absolut lækreste kombination, som du altså bare må prøve. Selve pastasalaten vendes sammen på panden, hvor pinjekernerne er ristet af. Herefter bruges samme pande til at stege koteletterne på. På den måde får svinekoteletterne resterne af pestoen og basilikum på sig under stegningen. Det er altså bare god udnyttelse og man slipper for at skulle have gang i mange pander. Vi håber, at du har lyst til at smide den her ret på madplanen. Den bringer i hvert fald masser af forårsstemning med sig og vi glæder os bare endnu mere til sommer. Så vil vi grille koteletterne i stedet.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar