Kyllingesandwich med pesto Kyllingesandwich med pesto Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 6 stk. Forberedelsestid 1 time og 30 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 1 time og 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på en lækker kyllingesandwich med grove sandwichbrød, sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde, grønt og pesto. En god idé til madpakken og frokost. Ingrediensliste Sandwichbrød 20 g. gær 0,5 dl. naturel yoghurt 1,5 dl. vand 0,25 dl. raps- eller solsikkeolie 1 tsk. salt 150 g. hvedemel 175 g. grahamsmel Fyld 160 g. Sandwich skiver fra De Danske Familiegårde 50 g. blandet salat 2 stk. avocado 2 stk. tomat Pesto 1 dl. raps- eller solsikkeolie 1 bundt frisk persille 1 fed hvidløg 30 g. parmesan 20 g. mandler 0,5 tsk. salt Fremgangsmåde Sandwichbrød Opløs gær i vand lunkent vand. Tilsæt olie, salt og surmælksprodukt. Rør mel i lidt af gangen. Ælt til dejen slipper kanterne. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. I stedet for at sætte dejen til hævning, så rulles den ud med det samme. Drys mel ud på bordet og rul dejen ud i et rektangel på cirka 20×25 cm. Læg dejen i en lille bradepande og lad den hæve i 1 time. Drys mel på og del dejen i 6 brød med et pizzahjul. Stik evt. huller i brødet med en gaffel. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Bag brødene i cirka 10 minutter. Fyld Bland alle ingredienser til pestoen og blend det med en stavblender. Skær avocado og tomater i skiver. Smør de nybagte sandwichbrød med pesto. Læg derefter salat, avocado, tomat, kyllinge sandwich skiver og overbolle smurt med pesto. Bedøm denne ret Lås skærm Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Opskrift på kyllingesandwich med pesto Her får du opskriften på kyllingesandwich med pesto, hjemmebagte grove sandwichbrød og sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde. De er geniale til madpakken, frokost eller hvis aftensmaden bare skal være nem. Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde, som vi jo er så stolte af at have et samarbejde med. De har lanceret 3 nye slags pålæg, som alle er lavet på 100% dansk velfærdskylling, hvilket vi synes er så fedt! De er nemlig de eneste, som producerer pålæg på dansk kylling. De fåes i 3 varianter, ramsløg og hvidløg, almindelig og en økologisk variant. Til denne kyllingesandwich har vi brugt varianten med ramsløg og hvidløg, som er lavet på stegt og grillet velfærdskylling og det kan altså smages. Sandwich kyllingeskiverne passer perfekt i en sandwich og giver masser af smag. LÆS OGSÅ: Kylling i paprikasauce Grovsandwich med kylling I madpakken eller til frokost får vi gerne sandwich. Det er hurtigt og nemt og så er det samtidig nemt at komme lidt grønt i også. Vi bager derfor ofte en stor portion af de her sandwichboller og fryser dem ned. Så er de nemme at tage op, lune i ovnen eller på brødristeren og så blot samles med fyld i. Der er heller ingen tvivl om, at vores absolutte go-to sandwich er en sandwich med kylling i og med de her sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde, så bliver det ikke nemmere at lave en smagfuld og lækker kyllingesandwich. Udover kyllingen, så har vi også pesto, blandet salat, avocado og tomat. Men det ville også være godt med bacon, syltede rødløg, en hjemmelavet chilimayo eller karrydressing i. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Jeres sandwich ser bare mega lækker ud! De skal helt sikkert prøves 😊 På jeres billede har i nogle huller på brødet (tænker de er fra en gaffel). Gør det noget for hævningen, afbagningen eller andet, at I har valgt det? Mvh. A Svar
Hej, De er også bare gode. Nej hullerne gør ikke noget bestemt – vi lavede dem kun for udseendets skyld 🙂 Kh Svar