Madplan uge 16

Madplan for uge 16 er klar til dig med tilhørende indkøbsliste, så du kan handle ind til hele ugen på en gang. Det er jo super godt at tænke ekstra over det i den her tid, hvor dagligvarer er blevet dyre.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Madplan uge 16

Mandag: Santa Fe Chicken Salad

Tirsdag: Brændende kærlighed

Onsdag: Porretærte med hytteost og skinke

Torsdag: Pasta i tomatsauce med kylling

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola

Ugen er fyldt med varierede retter. Mandagen starter let med en mexicansk salat med en god og frisk limedressing. Tirsdag kører vi en klassisk omgang brændende kærlighed. Onsdag står på tærte, en rigtig forårstærte med porre, skinke og hytteost. Torsdag står den på pasta i tomatsauce med kylling og persille. Husk at røre din pizzadej sammen torsdag aften, for ugen afsluttes nemlig med en rigtig fredagsmenu bestående af hjemmelavet pizza med parmaskinke, rucola og parmesan.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Husk også, at madplanen er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar