Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 16

Madplan for uge 16 er klar til dig med tilhørende indkøbsliste, så du kan handle ind til hele ugen på en gang. Det er jo super godt at tænke ekstra over det i den her corona-tid, så vi besøger supermarkederne så få gange som muligt.

Denne uges madplan er igen til 2 personer og prisen for denne uge er 333 kr.

Madplan uge 16

Mandag: Santa Fe Chicken Salad

Tirsdag: Vegetar bolognese

Onsdag: Porretærte med hytteost og skinke

Torsdag: Pasta i tomatsauce med kylling

Fredag: Fyldt mørbrad med feta og persille med små kartofler

Ugen er fyldt med varierede retter. Mandagen starter let med en mexicansk salat med en god og frisk limedressing. Tirsdag er vegetarisk med en virkelig god veggie bolognese med spaghetti. Onsdag står på tærte, en rigtig forårstærte med porre, skinke og hytteost. Torsdag står den på pasta i tomatsauce med kylling og persille. Ugen afsluttes med en rigtig fredagsmenu bestående af fyldt mørbrad med feta og persille med små kartofler til.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Husk at få læst det her indlæg inden du handler. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi har udregnet prisen på ugens madplan osv. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. De madvarer markeret med rød er ting, som vi forventer du har og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

madplan uge 16

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag