Madplan uge 16

Madplan for uge 16 er klar til dig med tilhørende indkøbsliste, så du kan handle ind til hele ugen på en gang. Du kan også trykke på Nemlig knappen længere nede, så bliver alle varerne lagt i kurv og du kan bestille direkte hos Nemlig.com og få leveret madplanen.

Madplan uge 16

Madplan uge 16

Mandag: Marry me chicken

Tirsdag: Brændende kærlighed

Onsdag: Fuldkornstærte med kylling, hytteost og broccoli

Torsdag: Æggekage med spinat

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola


Læg i kurv på Nemlig

Ugen er fyldt med varierede retter. Mandagen starter med en omgang marry me chicken, som er en af vores mest populære opskrifter lige nu. Tirsdag kører vi en klassisk omgang brændende kærlighed. Onsdag står på tærte, en rigtig forårstærte med kylling, hytteost og broccoli. Torsdag står den på en nem bagt æggekage med syltede rødløg og rugbrød til. Husk at røre din pizzadej sammen torsdag aften, for ugen afsluttes nemlig med en rigtig fredagsmenu bestående af hjemmelavet pizza med parmaskinke, rucola og parmesan.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Her finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Husk også, at madplanen er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 16

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Indkøbslisten passer ikke… Der skal jo feks bruges både kylling til tærte og marry me chicken… så det passer ikke med kun 575 g kylling

    1. Hej,

      Du skal huske, at vi udregner indkøbslisten efter 2 personer. Så Marry me chicken, der er det kun halvdelen af hvad der står i opskriften, da hele opskriften er til 4 personer. Så det skulle gerne passe 🙂

      Kh

  2. Årh, det havde jeg ikke set. Jeg troede I satte alle opskrifter til at være 2 ps. som standard. Beklager.

Skriv en kommentar