Madplan uge 43

Så er efterårsferien ved at være ovre og vi har derfor madplan for uge 43 klar til dig. Måske du har været heldig at have haft efterårsferie og nu skal tilbage til rutinerne. Denne uges madplan er som altid til 2 personer og består af nemme og lækre retter, som bærer præg af det kølige vejr.

Madplan uge 43

Mandag: Pastasalat i dildcreme med laks

Tirsdag: Pita-pizza med serrano og rucola

Onsdag: Brændende kærlighed

Torsdag: Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg med stegt kyllingebryst

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

En spændende uge, hvor den står på lidt af det hele. Mandagen starter med en lækker pastasalat, som er vendt i dildcreme og serveret med laks. Vi glæder os også til onsdag for der står den på brændende kærlighed – og nøj, hvor er det længe siden, at vi har fået denne klassiske danske ret.

Torsdag står den på bagte søde kartofler, som er vendt med fetaost og forårsløg. Dertil skal du have stegt kyllingebryst. Her kan du vælge at stege i de krydderier, du har lyst til. Personligt elsker vi en blanding af hvidløg, paprika, lidt chili, salt og peber. Simpelt, men super lækkert!

Indkøbsliste til madplan uge 43

Som altid får du hermed indkøbslisten til ugen. Husk, at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal den ganges op. Husk også at tjekke om dit køleskab, fryser og skabe i forvejen indeholder nogle af ingredienserne, så du slipper for at købe nogle af tingene.

Indkøbsliste til madplan uge 43

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar