Madplan uge 43

Så er efterårsferien ved at være ovre og vi har derfor madplan for uge 43 klar til dig. Måske du har været heldig at have haft efterårsferie og nu skal tilbage til rutinerne. Denne uges madplan er som altid til 2 personer og består af nemme og lækre retter. Vi har også modtaget de første eksemplarer af Airfryerfavoritter og den nye bog er simpelthen så smuk. Du kan finde og forudbestille den her. Den udkommer d. 31. oktober.

Madplan uge 43

Madplan uge 43

Mandag: Schnitzel med efterårssalat

Tirsdag: Pita-pizza med serrano og rucola

Onsdag: Brændende kærlighed

Torsdag:Grov tabouleh med fyldt kylling med serranoskinke

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

En spændende uge, hvor den står på lidt af det hele. Mandagen starter med en lækker omgang sprød schnitzel med efterårssalat. Tirsdag står den på nemme pita-pizzaer med serrano og rucola. Vi glæder os også til onsdag for, der står den på brændende kærlighed.

Torsdag står den på en grov tabouleh med perlespelt og fyldt kylling med hvidløgsost. Og ugen slutter af med en lækker pastaret med champignon og kylling.

Indkøbsliste til madplan uge 43

Som altid får du hermed indkøbslisten til ugen. Husk, at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal den ganges op. Husk også at tjekke om dit køleskab, fryser og skabe i forvejen indeholder nogle af ingredienserne, så du slipper for at købe nogle af tingene.

Indkøbsliste til madplan uge 43

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar