Madplan uge 43

Måske du har været en af de heldige, som har holdt efterårsferie og som nu skal tilbage til rutinernen. Så har vi udarbejdet madplan for uge 43 til dig. Den er igen til 2 personer og prisen for denne uge ligger på 393 kr. Den står på spændende og lækre retter, som er hurtige og nemme at lave.

Husk, at hvis du har nogle specifikke ønsker eller temaer til madplanerne, så er du velkommen til at smide en kommentar eller en besked. Vi elsker at få inputs og gode ideer, så vi hele tiden kan forbedre indholdet.

Madplan uge 43

Mandag: Pastasalat i dildcreme med laks

Tirsdag: Pita-pizza med serrano og rucola

Onsdag: Brændende kærlighed

Torsdag: Bagte søde kartofler med fetaost og forårsløg med stegt kyllingebryst

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

En spændende uge, hvor den står på lit af det hele. Mandagen starter med en lækker pastasalat, som er vendt i dildcreme og serveret med laks. Vi glæder os også til onsdag for der står den på brændende kærlighed – og nøj, hvor er det længe siden, at vi har fået denne klassiske danske ret.

Torsdag står den på bagte søde kartofler, som er vendt med fetaost og forårsløg. Dertil skal du have stegt kyllingebryt. Her kan du vælge at stege i de krydderier, du har lyst til. Personligt elsker vi en blanding af hvidløg, paprika, lidt chili, salt og peber. Simpelt, men super lækkert!

Indkøbsliste til ugen

Som altid får du hermed indkøbslisten til ugen. Husk at læse det her indlæg, inden du begiver dig ud for at handle. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om dit køleskab i forvejen indeholder nogle af ingredienserne.

Følg også med på de sociale medier

Følger du med på vores  Facebookside? Her vil du finde daglige opskrifter og inspiration. Vi har også en Instragramprofil, som du finder lige  her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Sammen kan vi inspirere hinanden.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag