Madplan uge 42

Madplan uge 42

Madplan uge 42

Mandag: Jordskokkesuppe med bacon og persille

Tirsdag: Gryderet med kylling og søde kartofler

Onsdag: Vegetarfrikadeller med sød kartoffel og græsk bønnesalat 

Torsdag: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Fredag: Indbagt kylling med bagte rodfrugter 

I denne uge har vi forsøgt at sammensætte en menu, som er præget en smule af efteråret. Derfor står den mandag på en lækker og cremet jordskokkesuppe med bacon og persille. Tirsdag skal du have en spændende gryderet med kylling og sød kartoffel. Onsdag er en kødfri dag for her står den på vegetariske sød-kartoffel frikadeller med græsk bønnesalat.

Torsdag står den på gammeldags karbonader med kartofler og stuvede grøntsager. Og ugen slutter af med en omgang indbagt kylling med bagte rodfrugter til. Vi håber, at denne uges madplan falder i god jord!

Indkøbsliste til madplan uge 42

Vi udregner indkøbslisten til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Så husk, at gange op eller dividere ned alt efter hvor mange mennesker I er.

Indkøbsliste til madplan uge 42

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Kommentarer

  1. Madplan uge 42- der står grahamsmel i indkøbslisten, men hvad skal det bruges til? Synes ikke jeg kan finde det i opskrifterne?

Skriv en kommentar