Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 42

Vi er klar med madplan for uge 42, igen til 2 personer. Måske mange af jer er heldige at have efterårsferie i den kommende uge og der slet ikke er behov for madplan. Men derfor kommer vi stadig med vores forslag til en madplan, da det jo gør tingene lidt nemmere.

madplan uge 42

Madplan uge 42

Mandag: Jordskokkesuppe med bacon og persille

Tirsdag: Fuldkornstærte med kylling og hytteost

Onsdag: Kyllingefrikadeller med græsk bønnesalat 

Torsdag: Indbagt kylling med bagte rodfrugter 

Fredag: Koldhævet pizza med tomatsauce, serranoskinke, rucola og parmesanost

Om torsdagen står den på indbagt kylling med bagte rodfrugter. Her skal du være opmærksom på, at vi ikke har skrevet rodfrugter på indkøbssedlen. Da du skal have købt kartofler, gulerødder og broccoli til nogle af de andre retter, så bruger du resterne af dette til at lave din rodfrugtsblanding.

Du skærer gulerødder og kartofler ud i mindre stykker og placerer dem i en bradepande eller en dyb bradepande med bagepapir. Broccoli skæres også i mindre buketter, men de tilsættes først til sidst, da de ikke skal have lige så lang tid. Bland gulerødder og kartofler med olie og salt og bag dem i ovnen i 30 minutter. Bland broccoli med olie og salt og tilsæt dem til bradepanden. Bag det hele i yderligere 15 minutter. Herefter serveres din grøntsagsblanding med den indbagte kylling.

Om fredagen står den på koldhævet pizza. Da det er en koldhævet dej, så kræver det, at du rører dejen sammen torsdag aften. Den er hurtigt rørt sammen, da den hverken skal æltes eller noget. Men husk blot at få den lavet om torsdagen.

Vi har valgt at lave pizzaen med tomatsauce, serranoskinke, rucola og parmesanost, da det er vores absolutte yndlings pizza. Du får lige opskriften på den tomatsauce, som du skal bruge:

1 dåse hakkede tomater

70 g. tomatpure

1 fed hvidløg

1/2 løg

1 spsk. oregano

2 tsk. tørret basilikum

salt/peber

Det hele blendes sammen med en stavblender. Hvis du ikke bruger det hele, så kan resten fryses ned og tages op, når du skal lave pizza igen.

Pizzadejene rulles ud efter fremgangsmåden. Herefter toppes med tomatsauce og mozzarella. Bundene bages. Når de kommer ud af ovnen, toppes de med serranoskinke, rucola og parmesanost.

Indkøbsliste til ugen

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

madplan uge 42

Følg også med på de sociale medier

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Tags anvendt i denne opskrift

Efterår Forår Sommer Vinter

Kommentarer

  1. Madplan uge 42- der står grahamsmel i indkøbslisten, men hvad skal det bruges til? Synes ikke jeg kan finde det i opskrifterne?

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag