Madplan uge 20

Så har vi endnu engang en madplan klar til dig. Denne gang en madplan for uge 20 og den tager altså udgangspunkt i, at vi får det mest fantastiske forårsvejr her i weekenden! Så kommer man altså i sommerhumør.

Madplan uge 20

Madplan uge 20

Mandag: Mexicanske pandekager

Tirsdag: Kyllingelasagne

Onsdag: Ærterisotto

Torsdag: Spaghetti bolognese

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

Madplanen er efter vores mening fyldt med lækre retter. Ugen starter med en lækker omgang mexicanske pandekager med fyld af krydret oksekød og masser af grøntsager. Tirsdag står den på vores populære kyllingelasagne med spinat og tomatsauce. Onsdag skal du have en rigtig forårsret, nemlig ærterisotto, hvor vi har brugt friske ærter.

Torsdag står den på en klassisk omgang spaghetti bolognese og ugen slutter af med en nem pastaret med svampe og kylling. Alt i alt en virkelig lækker uge!

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Her nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den er som sagt udregnet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange den op. Det kan du nemt gøre i vores app også.

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Smart fysisk madplan til hjemmet

Vil du have et bedre overblik over ugens madplan, så kan vi anbefale dig at få sådan en fysisk madplan her. Den er lavet i samarbejde med Pluma Posters og der medfølger ramme og tusch. Så kan man hver uge skrive ugens madplan på. Det giver i hvert fald os et godt overblik og bedre struktur i hverdagen. Man kan hænge den op på væggen eller bare have den stående, som vi har her. Du finder madplanen her. Lige nu sparer du 15% med rabatkoden MADPLAN15.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej Mummum

  Der står på indkøbsseddelen at man skal købe 125g cheddar, men i lasagneopskriften skal der bruges 250g. Altså står jeg og har ikke nok ost. 🙁 Blot til info –måske der er andre i samme situation.

  Vh. Camilla

  1. Hej Camilla,

   Det er fordi madplanen er udregnet til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. De opskrifter der er til 4 personer, der har vi omregnet ingredienslisten, så den passer til 2 personer.

   Kh

 2. Der står på indkøbslisten at man skal have 500g oksekød men så har man kun til lasagne men man skal også bruge 250g til græske kødboller

  1. Hej,

   Det er fordi madplanerne er til 2 personer. Og nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så derfor bliver ingredienslisten lavet til 2 personer. Så du skal kun bruge 250 g. oksekød til lasagnen eksempelvis 🙂

   Kh

Skriv en kommentar