Madplan uge 20

Så har vi endnu engang en madplan klar til dig. Denne gang en madplan for uge 20, hold nu op hvor ugerne suser afsted.

Madplan uge 20

Madplan uge 20

Mandag: Mexicanske pandekager

Tirsdag: Kyllingelasagne

Onsdag: Små græske farsbrød med cremet pastasalat med karry og bacon

Torsdag: Spaghetti bolognese

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

Madplanen er efter vores mening fyldt med lækre retter. Ugen starter med en lækker omgang mexicanske pandekager med fyld af krydret oksekød og masser af grøntsager. Tirsdag står den på vores populære kyllingelasagne med spinat og tomatsauce. Onsdag skal du have små græske farsbrød med en hjemmelavet pastasalat med karry.

Torsdag står den på en klassisk omgang spaghetti bolognese og ugen slutter af med en nem pastaret med svampe og kylling. Alt i alt en virkelig lækker uge!

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Her nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den er som sagt udregnet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange den op. Det kan du nemt gøre i vores app også.

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej Mummum

  Der står på indkøbsseddelen at man skal købe 125g cheddar, men i lasagneopskriften skal der bruges 250g. Altså står jeg og har ikke nok ost. 🙁 Blot til info –måske der er andre i samme situation.

  Vh. Camilla

  1. Hej Camilla,

   Det er fordi madplanen er udregnet til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. De opskrifter der er til 4 personer, der har vi omregnet ingredienslisten, så den passer til 2 personer.

   Kh

 2. Der står på indkøbslisten at man skal have 500g oksekød men så har man kun til lasagne men man skal også bruge 250g til græske kødboller

  1. Hej,

   Det er fordi madplanerne er til 2 personer. Og nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så derfor bliver ingredienslisten lavet til 2 personer. Så du skal kun bruge 250 g. oksekød til lasagnen eksempelvis 🙂

   Kh

Skriv en kommentar