Madplan uge 20

Så har vi endnu engang en madplan klar til dig. Denne gang en madplan for uge 20, hold nu op hvor ugerne suser afsted. Vejret er ikke noget at prale af, så derfor har vi fundet en masse sommerlige retter frem, så man i det mindste kan lade lidt som om, at vejret er lidt bedre. Madplanen er som altid til 2 personer og det er det indkøbslisten er udregnet ud fra.

madplan uge 20

Madplan uge 20

Mandag: Salatbowls med laks og hvidløgsdressing

Tirsdag: Mexicansk lasagne

Onsdag: Kyllingefrikadeller med cremet pastasalat med karry og bacon

Torsdag: Græske spyd med salat og tzatziki

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

Madplanen er efter vores mening fyldt med lækre retter. Ugen starter med en lækker laksebowl med hvidløgsdressing om mandagen. For at det ikke kun skulle være kolde retter hele ugen, så har vi sneget en omgang lækker mexicansk lasagne ind tirsdag. Onsdag står den på lækre kyllingefrikadeller med cremet pastasalat. Faktisk en af vores absolut favorit pastasalater. Den er så smagfuld og cremet. Torsdag står den på græsk, nemlig græske spyd med salat og selvfølgelig tzatziki. Man kan vel lige drømme sig til en lille ferie i Grækenland, når man spiser den ret. Ugen afsluttes med en cremet pastaret i svampesauce med kylling om fredagen. En traditionel pasta i flødesauce med svampe, parmesan og persille.

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Her nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den er som sagt udregnet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange den op.

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej Mummum

  Der står på indkøbsseddelen at man skal købe 125g cheddar, men i lasagneopskriften skal der bruges 250g. Altså står jeg og har ikke nok ost. 🙁 Blot til info –måske der er andre i samme situation.

  Vh. Camilla

  1. Hej Camilla,

   Det er fordi madplanen er udregnet til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. De opskrifter der er til 4 personer, der har vi omregnet ingredienslisten, så den passer til 2 personer.

   Kh

 2. Der står på indkøbslisten at man skal have 500g oksekød men så har man kun til lasagne men man skal også bruge 250g til græske kødboller

  1. Hej,

   Det er fordi madplanerne er til 2 personer. Og nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så derfor bliver ingredienslisten lavet til 2 personer. Så du skal kun bruge 250 g. oksekød til lasagnen eksempelvis 🙂

   Kh

Skriv en kommentar