Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 20

Så har vi endnu engang en madplan klar til dig. Denne gang en madplan for uge 20, hold nu op hvor ugerne suser afsted. Vejrudsigten for ugen ser solrig ud, så vi syntes, at det var på sin plads med nogle skønne friske sommerretter i ugens madplan. Madplanen er endnu engang til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Madplanen for uge 20 koster i alt 361 kr. for 2 personer.

madplan uge 20

Madplan uge 20

Mandag: Salatbowls med laks og hvidløgsdressing

Tirsdag: Mexicansk lasagne

Onsdag: Kyllingefrikadeller med cremet pastasalat med karry og bacon

Torsdag: Græske spyd med salat og tzatziki

Fredag: Pastaret i svampesauce med kylling

Madplanen er efter vores mening fyldt med sommerlige retter. Ugen starter med en lækker laksebowl med hvidløgsdressing om mandagen. For at det ikke kun skulle være kolde retter hele ugen, så har vi sneget en omgang lækker mexicansk lasagne ind tirsdag. Onsdag står den på lækre kyllingefrikadeller med cremet pastasalat. Faktisk en af vores absolut favorit pastasalater. Den er så smagfuld og cremet. Torsdag står den på græsk, nemlig græske spyd med salat og selvfølgelig tzatziki. Man kan vel lige drømme sig til en lille ferie i Grækenland, når man spiser den ret. Ugen afsluttes med en cremet pastaret i svampesauce med kylling om fredagen. En traditionel pasta i flødesauce med svampe, parmesan og persille. Svampet og lige som den skal være.

Indkøbsliste til madplan for uge 20

Har du læst det her indlæg? Vi anbefaler at du læser det, inden du handler. Her kan du læse alt om hvad vi forventer du har på dit basislager. Basisvarer er de varer, som er markeret med rød på vores indkøbsliste. De er ikke medregnet i den samlede pris for ugens madplan.

indkøbsliste

Følg også med på de sociale medier

Husk at du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.

Kommentarer

 1. Hej Mummum

  Der står på indkøbsseddelen at man skal købe 125g cheddar, men i lasagneopskriften skal der bruges 250g. Altså står jeg og har ikke nok ost. 🙁 Blot til info –måske der er andre i samme situation.

  Vh. Camilla

  1. Hej Camilla,

   Det er fordi madplanen er udregnet til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. De opskrifter der er til 4 personer, der har vi omregnet ingredienslisten, så den passer til 2 personer.

   Kh

 2. Der står på indkøbslisten at man skal have 500g oksekød men så har man kun til lasagne men man skal også bruge 250g til græske kødboller

  1. Hej,

   Det er fordi madplanerne er til 2 personer. Og nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så derfor bliver ingredienslisten lavet til 2 personer. Så du skal kun bruge 250 g. oksekød til lasagnen eksempelvis 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag