Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 36

Så har vi madplan for uge 36 klar. Denne uge er fløjet afsted, da vi faktisk har været i København hele ugen for at skyde billeder til vores nye kogebog, som vi udgiver næste år. Den kommer til at indeholde en masse lækker og nem hverdagsmad – præcis ligesom de opskrifter vi har her på hjemmesiden. Ikke desto mindre, så er vi i hvert fald klar med denne uges madplan.

Madplan uge 36

Madplan uge 36

Mandag: Grøn kartoffelsalat med frikadeller 

Tirsdag: Tærte med skinke og broccoli

Onsdag: Asiatisk gris med ris 

Torsdag: Pastasalat i chilidressing med stegt kyllingebryst

Fredag: Mørbradgryde med bacon 

Denne uges madplan består af en god kombination af mange lækre og nemme retter. Mandag starter ud med en grøn kartoffelsalat med frikadeller. Frikadellerne har vi ikke regnet til to personer, da det ikke giver mening at lave en halv portion. Resten kan du fryse ned og bruge til madpakken eller til aftensmad en anden dag. En dejlig frisk kartoffelsalat, som er knap så tung som en almindelig kartoffelsalat med masser af dressing. Tirsdag står den på en simpel skinketærte med broccoli. Her kan du også lave en salat til, hvis det er. Igen har vi heller ikke her omregnet til 2 personer, da det ikke giver mening at lave en halv tærte. Onsdag står den på asiatisk gris med ris.

Torsdag skal du have en cremet og lækker pastasalat, som er vendt i en mild chilidressing. Hertil skal du have stegt kyllingebryst. Her er der ingen opskrift, da vi går ud fra, at du selv steger det, som du gerne vil have det. Og ugen slutter af med en klassiker, nemlig mørbradgryde med bacon. Vi serverer den med ris, men du kan også servere med kartoffelmos.

Indkøbsliste for madplan uge 36

Her under finder du indkøbsliste for uge 36. HUSK at vi udregner vores opskrifter, så de passer til 2 personer (selvom nogle af opskrifterne er til 4 personer). I denne uge har vi dog lavet enkelte undtagelser som med frikadellerne og skinketærten, da det ikke giver mening at lave halve portioner. Men hvis I er mere end 2, så husk at gange op. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 36 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag