Madplan uge 36

Så er der madplan for uge 36 klar til dig! Denne uge har vi ladet os smitte af, at det gode sommervejr ser ud til at fortsætte lidt endnu. Det er slet ikke til at forstå, at vi har så lækkert vejr, når vi er gået ind i september. Så det er bare med at nyde det!

Madplan uge 36

Madplan uge 36

Mandag: Minestronesuppe

Tirsdag: Sommertarteletter

Onsdag: Æggekage

Torsdag: Kylling i sur-sød sovs

Fredag: Laksepakker med grøntsager i staniol

Denne uge starter ud med en omgang hjemmelavet minestronesuppe. En lækker tomatbaseret suppe med grøntsager og suppehorn. Tirsdag står den på sommertarteletter, da vi lige skal have presset det sidste sommermad ind inden det for alvor bliver efterår. Onsdag står den på en klassisk æggekage.

Torsdag skal du have en omgang kylling i sur-sød sovs og ugen slutter af med en omgang laksepakker i staniol med grøntsager og pasta. Den perfekte afslutning på ugen.

Indkøbsliste for madplan uge 36

Her nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Der har været lidt forvirring omkring indkøbslisten, sandsynligvis fordi der er kommet mange nye brugere til. Husk at vi udregner madplanen til 2 personer hver uge. Det vil sige, at selvom nogle af vores opskrifter er udregnet til 4 personer, så omregner vi mængderne, så de passer til 2 personer. Fremgangsmåden er dog den samme! Så husk lige at være opmærksom på det.

Indkøbsliste for madplan uge 35

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar