Madplan uge 36

Så er der madplan for uge 36 klar til dig! Denne uge har vi ladet os smitte af, at det gode vejr ser ud til at præge næste uge. Det er slet ikke til at forstå, at vi har så lækkert vejr, når vi er gået ind i september. Så det er bare med at nyde det!

Madplan uge 36

Madplan uge 36

Mandag: Pariserbøf

Tirsdag: Tarteletter med høns i asparges

Onsdag: Burrito-bowl

Torsdag: Pasta alla Boscaiola 

Fredag: Calzone med skinke og champignon

Denne uge starter ud med en omgang pariserbøf, som jo bare altid er lækkert! Tirsdag står den på en omgang tarteletter med høns i asparges. Her har vi påregnet 3 stk. tarteletter pr. mand. Onsdag står den på en lækker Burrito Bowl med masser af grønt.

Torsdag skal du have en omgang Pasta alla Boscaiola, som er en cremet pastaret med den lækre salciccia pølse. Kan du ikke få fat i den, så kan du erstatte med bacon. Husk også at røre pizzadej sammen til om fredagen om torsdagen. Og ugen slutter af med en omgang hjemmelavet calzone med skinke og champignon. Den perfekte afslutning på ugen.

Indkøbsliste for madplan uge 36

Her nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Der har været lidt forvirring omkring indkøbslisten, sandsynligvis fordi der er kommet mange nye brugere til. Husk at vi udregner madplanen til 2 personer hver uge. Det vil sige, at selvom nogle af vores opskrifter er udregnet til 4 personer, så omregner vi mængderne, så de passer til 2 personer. Fremgangsmåden er dog den samme! Så husk lige at være opmærksom på det.

Indkøbsliste for madplan uge 36

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar