Madplan uge 44

Så er der madplan for uge 44. Igen har vi taget udgangspunkt i, at det skal være nemme og billige retter, og hvor tingene kan blive brugt i flere retter, så du undgår madspild. Vi er også begyndt at sende de første forudbestillinger på vores nye kogebog Airfryerfavoritter ud! Skal du have et eksemplar med, så kan du bestille her.

Madplan uge 44

Madplan uge 44

Mandag: Hokkaidosuppe

Tirsdag: Hakkebøffer i svampesauce

Onsdag: Risotto med græskar og svampe

Torsdag: Pasta i spinat-flødesauce med sprød laks

Fredag: Skinkestang med bagte sesamkartofler og tomatsalat

Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og der er endda klemt en dag med fisk ind. Om mandagen står den på en cremet hokkaidosuppe med creme fraiche og æbler på. Tirsdag skal du have en omgang hakkebøffer i svampesauce med bagte kartofler til. Onsdag er der risotto med græskar og smørstegte svampe på menuen.

Torsdag står den på laks med pasta og spinatflødesauce. Om fredagen står den på skinkestang med bagte kartofler og tomatsalat. En mega lækker uge, hvis vi selv skal sige det!

Indkøbsliste til madplan uge 44

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer! Med hensyn til den hvidvin, som skal bruges, så behøves det slet ikke være en dyr en. Vi plejer bare at bruge den billigste vi kan finde. Det kan også være, at du har en rest stående. Så brug den.

Indkøbsliste til madplan uge 44

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Kommentarer

Skriv en kommentar