Madplan uge 44

Så er der madplan for uge 44. I denne uge står den på en virkelig lækker menu, som involverer både fisk, gris og kylling. Igen har vi taget udgangspunkt i, at det skal være nemme og billige retter – og hvor tingene kan blive brugt i flere retter, så du undgår madspild.

Madplan uge 44

Madplan uge 44

Mandag: Bulgursalat med stegt kyllingebryst

Tirsdag: Koteletter i fad med kogt bulgur  

Onsdag: Pasta i spinat-flødesauce med sprød laks

Torsdag: Kartoffelsuppe med bacon og persille

Fredag: Skinkestang med bagte kartofler og tomatsalat

Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og der er endda klemt en dag med fisk ind. Om mandagen står den på bulgursalat med stegt kyllingebryst. Der er ingen opskrift på kyllingebrystet, men du steger det bare, som du har lyst til. Vi plejer at lave en krydderiblanding af paprika, hvidløg, salt, peber og evt. lidt chili. Og så steges det blot på panden i smør eller olie.

Om fredagen står den på skinkestang med bagte kartofler og tomatsalat. Ift. skinkestangen, så har vi valgt at lave en hel, da det ikke kan betale sig at lave en halv. Resterne er nemlig også rigtig gode.  Der er handlet ind til kartoflerne, men der er ingen opskrift. Vi plejer blot at skylle dem (evt. skrælle dem), skære dem i mindre stykker, vende dem i en blanding af olie, salt, peber og evt. timian. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter.

Indkøbsliste til madplan uge 44

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer!

Med hensyn til den hvidvin, som skal bruges, så behøves det slet ikke være en dyr en. Vi plejer bare at bruge den billigste vi kan finde. Det kan også være, at du har en rest stående. Så brug den.

Indkøbsliste til madplan uge 44

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Kommentarer

Skriv en kommentar