Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 44

Så er der madplan for uge 44. I denne uge står den på en virkelig lækker menu, som involverer både fisk, gris og kylling. Igen har vi taget udgangspunkt i, at det skal være nemme og billige retter – og hvor tingene kan blive brugt i flere retter, så du undgår madspild.

Madplan uge 44

Madplan uge 44

Mandag: Bulgursalat med stegt kyllingebryst

Tirsdag: Koteletter i fad med kogt bulgur  

Onsdag: Pasta i spinat-flødesauce med sprød laks

Torsdag: Jordskokkesuppe med bacon og frisk persille

Fredag: Skinkestang med bagte kartofler og tomatsalat

Vi elsker denne uges madplan! Den er varieret og der er endda klemt en dag med fisk ind. Om mandagen står den på bulgursalat med stegt kyllingebryst. Der er ingen opskrift på kyllingebrystet, men du steger det bare, som du har lyst til. Vi plejer at lave en krydderiblanding af paprika, hvidløg, salt, peber og evt. lidt chili. Og så steges det blot på panden.

Om fredagen står den på skinkestang med bagte kartofler og tomatsalat. Der er handlet ind til kartoflerne, men der er ingen opskrift. Vi plejer blot at skylle dem (evt. skrælle dem), skære dem i mindre stykker, vende dem i en blanding af olie, salt, peber og evt. timian. Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter. Hvis du har en rest jordskokker tilbage, så kan du også blande dem i.

Indkøbsliste til madplan i uge 44

Inden du begiver dig ud i madplanen, så sørg for at have tjekket skabe, fryser og køleskab. Så undgår du nemlig at handle noget, som du allerede har. Husk også at ugens madplan er til 2 personer!

Med hensyn til den hvidvin, som skal bruges, så behøves det slet ikke være en dyr en. Vi plejer bare at bruge den billigste vi kan finde. Det kan også være, at du har en rest stående. Så brug den.

Madplan uge 44

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Tags anvendt i denne opskrift

Efterår Forår Sommer Vinter

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag