Madplan uge 48 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 2 stk. gulerod
  • 0,5 stk. broccoli
  • 0,5 stk. porre
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 6,5 fed hvidløg
  • 1,05 bundt frisk persille
  • 1550 g. kartoffel
  • 2,5 stk. løg
  • 225 g. champignon
  • 0,3 bundt forårsløg
  • 1 stk. rødløg
  • 0,5 stk. squash
  • 630 g. kyllingebryst
  • 400 g. hakket oksekød
  • 0,5 pk. bacon i skiver
  • 225 g. svinemørbrad
  • 60 g. serranoskinke
  • 5 g. gær
  • 2 pk. frisk mozzarella
  • 200 g. mascarpone
  • 1,5 dl. piskefløde
  • 37,5 g. smør
  • 2 dl. mælk
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 4,5 spsk. sojasauce
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 4 spsk. peanutbutter
  • 30 g. grøn pesto
  • 0,5 dl. hvidvin
  • sovsekulør
  • 1,5 tsk. tomatpure
  • 100 g. hakkede tomater på dåse
  • 200 g. nudler
  • 2 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 330 g. hvedemel
  • 1 tsk. paprika
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 200 g. spaghetti

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar