Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 5

Madplan for uge 5 er klar. Den indeholder en masse nemme og lækre hverdagsretter med masser af smag, hvor alle kan være med.

Madplan uge 13

Madplan uge 5

Mandag: Pastaret med serranoskinke 

Tirsdag: Kyllingefrikadeller med feta og pastasalat med grøn pesto 

Onsdag: Sri Lanka gryde med ris 

Torsdag: Tortillapizza med serranoskinke og rucola 

Fredag: Pasta i cremet spinatsauce med sprød laks 

Vi har valgt nemme og lækre retter til denne uge. Mandag står den på en simpel pastaret med sprød serranoskinke og tirsdag står den på kyllingefrikadeller med feta og en god pastasalat dertil (husk at det er to forskellige opskrifter, så du skal trykke på begge links).

Vi implementerer gerne en vegetarisk dag, så onsdag står den på vegetarisk Sri Lanka gryde med ris. Torsdag står den på nemme tortillapizza med serranoskinke og rucola og fredag står den på én favorit, nemlig pastaret i cremet sauce med sprød laks.

Indkøbsliste til madplan for uge 5

Nedenunder finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Husk også, at madplanen er udregnet til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op.

Indkøbsliste til madplan for uge 15

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag