Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 5

Madplan for uge 5 ligger klar med tilhørende indkøbsliste. Den er igen til 2 personer og kommer i denne uge til at koste cirka 341 kr.  Husk stadig at prisen kun er en vejledende pris.

madplan uge 5

Madplan uge 5

Mandag: Spinatpasta med kylling og kalkunbacon 

Tirsdag: Bulgursalat og frikadeller

Onsdag: Sund kyllingeburger med chilimayo 

Torsdag: Bagte søde kartofler med feta og squashfrikadeller

Fredag: Hjemmelavet pizza med serranoskinke, rucola og parmesanost

I denne uge står den på cremet pastaret, lækre salater og en enkel kødfri dag. Om fredagen står den på hjemmelavet pizza med verdens nemmeste pizzadej. Vi har valgt at lave den med serranoskinke, rucola og parmesanost, da det er vores absolut yndlings pizzafyld! Hvis du ønsker noget andet, så køber du bare dit yndlings fyld. Vi bager pizzaen som anvist i opskriften med tomatsauce og mozzarella. Når den er færdigbagt, så tager vi den ud og topper den af med serranoskinke, rucola og revet parmesanost.

Om tirsdagen og torsdagen står den på henholdsvis almindelige frikadeller og squashfrikadeller og selvom madplanen er udregnet til 2 personer, så har vi valgt at lave en hel portion af begge slags frikadeller. De er nemlig også gode i madpakken og ellers kan de fryses ned. På samme måde har vi også valgt at handle til en hel portion af de sunde burgerboller. De kan nemlig også fryses ned eller bruges i madpakken.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 5

Hvis du vil bruge madplanen, så husk at få læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

madplan uge 5 indkøbsliste

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag