Madplan uge 5

Madplan for uge 5 er klar. Den indeholder en masse nemme og lækre hverdagsretter med masser af smag, hvor alle kan være med. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger med endnu flere opskrifter. Dem finder du lige her.

Madplan uge 5

Madplan uge 5

Mandag: Tiktok feta pasta

Tirsdag: Kylling i cremet sauce 

Onsdag: Sund kyllingeburger

Torsdag: Burrito

Fredag: Spinatvafler med laks og hytteost

Vi har valgt nemme og lækre retter til denne uge. Mandag står den på en simpel pastaret med bagte tomater og feta og tirsdag står den på kylling i cremet sauce med pasta til.

Onsdag skal du have en omgang sundere kyllingeburger med proteinburgerboller. Torsdag står den på nemme burritos med oksekød og fredag står den på lækre spinatvafler med laks, hytteost og syltede rødløg.

Indkøbsliste til madplan for uge 5

Nedenunder finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Husk også, at madplanen er udregnet til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op. Har du vores app, så kan du nemt ændre antallet af personer og så tilpasser indkøbslisten sig automatisk til det.

Indkøbsliste til madplan for uge 5

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar