Madplan uge 5

Madplan for uge 5 er klar. Den indeholder en masse nemme og lækre hverdagsretter med masser af smag, hvor alle kan være med.

Madplan uge 5

Madplan uge 5

Mandag: Penne med bagt peberfrugtsauce og kylling

Tirsdag: Frikadeller og spidskålssalat

Onsdag: Indisk cashew carry

Torsdag: Tortillapizza med serranoskinke og rucola 

Fredag: Spinatvafler med kylling og syltede rødløg

Vi har valgt nemme og lækre retter til denne uge. Mandag står den på en simpel pastaret med bagt peberfrugtsauce og kylling og tirsdag står den på frikadeller og en simpel spidskålssalat til (husk at det er to forskellige opskrifter, så du skal trykke på begge links).

Onsdag skal du have en indisk cashew karry med masser af krydderier. Torsdag står den på nemme tortillapizza med serranoskinke og rucola og fredag står den på lækre spinatvafler med kylling og syltede rødløg.

Indkøbsliste til madplan for uge 5

Nedenunder finder du næste uges indkøbsliste. Husk også at gå igennem dine skabe, køleskab og fryser inden. Måske du allerede har mange af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Husk også, at madplanen er udregnet til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op. Har du vores app, så kan du nemt ændre antallet af personer og så tilpasser indkøbslisten sig automatisk til det.

Indkøbsliste til madplan for uge 5

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar