Mælkesnitteroulade Mælkesnitteroulade Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker mælkesnitteroulade. En stor mælkesnitte forklædt som roulade. Chokoladeroulade med creme af mascarpone og honning. Ingrediensliste Rouladebund 3 stk. æg 1 tsk. vaniljesukker 130 g. sukker 100 g. hvedemel 30 g. bagekakao 2 spsk. kartoffelmel 1 tsk. bagepulver Fyld 200 g. mascarpone 50 g. flormelis 2 spsk. akaciehonning 1,5 dl. piskefløde Fremgangsmåde Rouladebund Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Æg, vaniljesukker og sukker piskes til en lys og luftig æggesnaps med en elpisker. Hvedemel, bagekakao, kartoffelmel og bagepulver vejes af. Sigt de tørre ingredienser igennem en fin trådsi over i den våde blanding. Vend det hele godt sammen, så der ingen klumper er. En bageplade med bagepapir gøres klar. Dejen spredes ud med en størrelse på cirka 30 x 40 cm. Bunden bages i den forvarmet ovn i 8-10 min. Imens kagen bager, så gøres en anden bageplade klar med bagepapir. Herpå drysses der med sukker. Når bunden er bagt færdigt, så tages den ud af ovnen og vendes ud på bagepapiret med sukker på. Læg et fugtigt viskestykke over bunden og lad den køle af. Når den er kølet af, så fjernes viskestykket og bagepapiret. Fyld Bland mascarpone, flormelis, akaciehonning og piskefløde i en skål. Pisk med en elpisker eller piskeris, indtil du har en fast creme. Fordel cremen på den afkølede bund og rul sammen til en roulade. Skær evt. enderne af og anret på et aflangt fad. Opbevares på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på mælkesnitteroulade En stor mælkesnitteroulade, som selvfølgelig er lavet med inspiration fra de klassiske mælkesnitter. Det er en svampet chokoladeroulade, som fyldes med creme lavet på mascarpone, fløde og honning. En virkelig god og nem roulade, som er perfekt til eftermiddagskaffen. Roulade er sådan et hyggeligt projekt og også oplagt for børn at lave, da det hverken kræver mange ingredienser eller lang tid i køkkenet. Den har som sagt taget inspiration fra de klassiske mælkesnitter, som vi har spist så mange af gennem årenes løb. Man kan dog sagtens pifte den op med lidt friske bær, hakket chokolade eller lidt glasur på toppen. Men den er virkelig også god, som den er! LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på roulader her Chokoladeroulade med creme Det er en svampet chokoladeroulade, som rulles sammen med en hurtig creme. Selve mælkesnittecremen har vi lavet på mascarpone, piskefløde og akaciehonning. Det hele piskes sammen til en luftig og lækker creme, som står i perfekt kontrast til den lækre chokoladebund. Rouladen kan sagtens laves og samles dagen før. Det gør den næsten kun bedre, da den så har tid til at sætte sig på køl. Det er en hurtig og nem kage, som kan bikses sammen hurtigt. Det er det vi elsker ved roulade. De er hurtige at lave, da selve bunden kun skal have ganske kort tid i ovnen. Du får til gengæld en svampet og lækker roulade, som ikke er tør. En god kage, hvis du ikke er så tålmodig i køkkenet og gerne hurtigt vil have kage. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej 😊 kan man piske Æg og sukker for længe? Eller hvad er der lige gået galt for mig her, har bagt bunden som beskrevet ved 200 varmluft i 8 min. Min Bund er knastør 😵💫 konsistensen på dejen inden bagning var lidt alá chokolademousse Svar
Hej Louise, Det lyder som om, at den har fået for lang tid. Der kan være så stor forskel på ovne, alt efter om den er ny, gammel osv. Dejen skal være meget luftig i det. Kh Svar