Majssalsa

Majssalsa
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en hurtig majssalsa, som smager skønt som tilbehør til aftensmaden. Det kunne være til mexicanske pandekager og lignende.

Ingrediensliste

  • 3 stk. majskolbe
  • 0,5 stk. rødløg
  • 0,2 bundt frisk persille
  • 1 spsk. smør
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til majskolber.
  2. Fjern bladene fra majskolberne og kom i det kogende vand. Kog i cirka 10 minutter.
  3. Hvis muligt, tændes grillen og majskolberne pakkes i sølvpapir med salt, peber og lidt smør og får 5-10 minutter på grillen.
  4. De varme majs skæres af kolben og kommes i en skål med smør.
  5. Snit rødløg og persille fint og vend i skålen.
  6. Krydr med salt og peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på majssalsa

Sommeren er over os og man kan få lækre majskolber i supermarkederne. Det skal udnyttes og derfor har vi lavet sådan en frisk majssalsa. Det er så godt som tilbehør til aftensmaden. Det kan være som det ‘grønne tilbehør’ eller det kan bruges som fyld i en mexicansk bowl, til quesadillas eller madpandekager. Mulighederne er mange og det er så nemt at lave sådan en hurtig majssalsa. Den består blot af majs fra en majskolbe, som skæres af og så er det blandet med smør, persille og rødløg. Simpelt, men så lækkert! Majs med smør går man jo heller aldrig helt galt i byen med.

Vi serverede det som tilbehør til saml-selv tacos. Så havde vi lavet noget langtidsstegt gris, lidt forskellige dyppelser og så denne majssalsa. Det var et kæmpe hit at skulle samle maden selv. Det får vi ofte, da det bare er nemt, da alle så kan blande det præcis, som de har lyst til.

LÆS OGSÅ: Se opskrifter og ideer til mexicansk mad her

Majssalsa

Frisk salsa med majs

Det er en frisk salsa med majs. Vi laver ofte sådan en frisk salsa som tilbehør. Det kunne være majssalsa som her, men det kunne også være mangosalsa eller tomatsalsa. Det geniale ved sådan en frisk salsa er, at det hele er skåret så fint, så man får lidt af det hele, når man putter det i eksempelvis tacos. Det giver derfor masser af smag og kan gøre en, ellers kedelig, ret spændende.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar