Mangosalsa med tomat

Mangosalsa med tomat
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker og smagfuld mangosalsa med tomat. En frisk salsa med mango og tomat, som kan bruges til tacos og bowls.

Ingrediensliste

 • 2 stk. mango
 • 150 g. cherrytomater
 • 0,25 bundt forårsløg
 • 1 håndfuld frisk koriander
 • 1 stk. lime
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skær mango ud og fjern skrællen. Skær i små fine tern.
 2. Skær cherrytomater ud i små fine tern.
 3. Hak forårsløg og koriander fint.
 4. Vend alle tingene sammen og smag til med frisk limesaft, salt og peber.
 5. Sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på mangosalsa med tomat

Her får du en nem opskrift på en frisk mangosalsa med tomat og forårsløg. Vi elsker sådan en mangosalsa som den her, hvor det hele bliver snittet meget fint. Det smager godt i bløde tacos, som fyld i salatbowls og meget mere. Når man snitter det så fint, så får man lidt af det hele, når man tager en mundfuld kontra, hvis man havde skåret det ud i større stykker. Det tager lidt tid at snitte det så fint, men det er hele arbejdet værd. Den her mangosalsa har vi serveret til bløde tacos, som fyldes med braiseret oksekød. Det er lige prikken over i’et og gør en verden til forskel.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med mango her

Mangosalsa med tomat

Salsa med mango og tomat

Den her salsa med mango og tomat har en dejlig friskhed. Det er en god kombination mellem den søde mango og den lidt syrlige og friske tomat, som også har lidt sødme over sig. Det er derfor vi bruger cherrytomater, da de ofte har en mere intens smag end almindelige tomater. For lige at give den lidt bid, så kommer vi forårsløg i og den friske koriander binder det hele sammen.

Den her salsa med mango bruger vi ofte som fyld i tacos, men den er også fantastisk som fyld i salatbowls. Prøv at lave en bowl med den her mangosalsa, kogt bulgur eller quinoa, stegt kylling og evt. en klat guacamole. Det er altså bare sund og lækker mad, når det er bedst.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar