Mangosmoothie

Mangosmoothie
Opskrift til glas Opskrift til 2 glas

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og sund opskrift på mangosmoothie. En frisk og sød smoothie med mango, banan, appelsin og lime, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

  • Mangosmoothie

  • 100 g. frossen mango
  • 1 stk. frossen banan
  • 1 tsk. limesaft
  • 3 dl. appelsinjuice
  • 1 dl. vand

Fremgangsmåde

Mangosmoothie

  1. Blend alle ingredienser til en cremet smoothie i en blender eller med en stavblender og hæld i glas.
Bedøm denne ret

Opskrift på mangosmoothie

En frisk og lækker mangosmoothie lavet med mango, banan, appelsin og lime. Den her smoothie er virkelig smagen af sol og sommer! Der er intet som sådan en smoothie her til at køle sig ned på, når sommersolen bager. Har du ikke en blender, så kan vi kraftigt anbefale dig at skaffe en. Vi ville slet ikke kunne leve uden muligheden for at lave hjemmelavede smoothies. Det er så nemt og så kan man jo bruge stort set alle slags frugter. Den her tropiske variant er hurtigt blevet en favorit, da den både er frisk og har en god naturlig sødme. Vi ville til enhver tid lave en hjemmelavet slags i stedet for at købe dem færdiglavet.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores smoothiesopskrifter

Mangosmoothie

Smoothie med mango

Vi elsker smoothies med mango! Mango gør din smoothie cremet og så giver det en god, naturlig sødme, så man ikke behøves at tilsætte sukker eller flormelis. Du kan købe frossen mango i butikkerne eller så kan du selv fryse det ned. Hvis du selv fryser det ned, så sørg for at din mango er godt moden, når den fryses. Så indeholder den nemlig mest sødme i forhold til en mango, som er meget hård.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar