Mangosalat med feta

Mangosalat med feta
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på mangosalat med feta, balsamico, avocado og pinjekerner. Den bedste sommersalat med mango.

Ingrediensliste

  • 2 stk. mango
  • 1 stk. avocado
  • 0,25 bundt forårsløg
  • 30 g. frisk spinat
  • 30 g. pinjekerner
  • 100 g. fetaost
  • 3 spsk. balsamicoglace

Fremgangsmåde

  1. Skræl mango. Skær udenom stenen og skær mangoen i tern.
  2. Halver avocado. Fjern stenen og brug en stor ske til at skrabe avocadoen ud. Skær i tern.
  3. Snit forårsløg fint.
  4. Skyl spinat.
  5. Varm en pande op uden fedtstof. Kom pinjekerner på. Ryst panden jævnligt, indtil de har fået farve og begynder at dufte nøddeagtige. Tag dem så af panden.
  6. Hvis du bruger feta i blok, så skæres den ud i små tern.
  7. Anret alle elementerne i et fad. Fordel til sidst ristede pinjekerner og balsamicoglace udover.
  8. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på mangosalat med feta

Her får du opskriften på vores nye yndlingssalat, nemlig en mangosalat med feta, balsamico og ristede pinjekerner. En smagfuld og lækker sommersalat med mango. Der er udsigt til varmere temperaturer og så kan man ikke andet end undgå at få lyst til rigtig sommermad. Derfor har vi været ved at eksperimentere med nogle nye sommerinspirerede salater. Den første i rækken er den her gode mangosalat med fetaost, ristede pinjekerner, balsamicoglace, avocado og forårsløg. Sådan en smagfuld kombination. En salat, som du bare på prøve! Den egner sig godt som tilbehør og vil uden tvivl gøre det helt vildt godt til de kommende grillaftener og sommeraftener, hvor man skal have god sommermad.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på lækre mangosalater her

Mangosalat med feta

Salat med mango og avocado

Kombinationen af en salat med mango og avocado er så lækker. Prikken over i’et er så lige en god fetaost, balsamicoglace og pinjekerner. De tre ting løfter lige salaten til det næste niveau. Selve balsamicoglacen kan købes færdiglavet, men det er også nemt at lave selv ved at koge balsamicoeddike ind, så det bliver som en tyk sirup. Den der sødme og syrlighed, som sådan en glace giver, smager bare helt fantastisk. Er man ikke til balsamico, så kan det selvfølgelig udelades, men vi synes, at det passer så godt til den søde mango og den fede avocado.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar