Marcipan nougat roulade
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
20 minutterSamlet tid
25 minutterBeskrivelse
Opskrift på det flotteste julekonfekt, nemlig marcipan nougat roulade, som er pyntet med hvid og mørk chokolade, tørrede blomster og sukkerpynt.
Ingrediensliste
- 200 g. marcipan
- 80 g. nougat
- 50 g. hvid chokolade
- 30 g. mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Rul marcipanen ud til et langt rektangel.
- Smør nougat ud over det hele. Du kan evt. give det 20-30 sekunder i mikroovnen, så det er lidt lettere at smøre ud.
- Rul rouladen stramt sammen.
- Smelt hvid chokolade i mikroovnen eller over vandbad.
- Pensl hele rouladen med hvid chokolade. Sæt på køl, så det størkner.
- Smelt mørk chokolade i mikroovnen eller over vandbad. Fyld det i en lille plastikpose og klip et meget lille hul ude i enden. Fordel chokoladen over rouladen i tynde striber.
- Pynt evt. til sidst med lidt tørrede blomster og sukkerpynt. Du kan også pynte med hakket chokolade eller nødder.
- Sæt på køl indtil servering. Skær det ud i tynde skiver og anret på juleslikfadet.
Opskrift på marcipan nougat roulade
En super nem opskrift på marcipan nougat roulade eller blot marcipanroulade. Det er helt almindelig marcipan, som bliver rullet sammen med nougat. Vi har valgt at pensle rullen med hvid chokolade og herefter pynte med mørk chokolade, tørrede blomster og lidt sukkerpynt.
Den her form for julekonfekt pynter altså virkelig flot på juleslikfadet! Og så er det faktisk også konfekt, som er super nemt at lave, selvom det ligner en million.
LÆS OGSÅ: Cornflakestoppe
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.