Marengs på fad med vaniljeskum og bær Marengs på fad med vaniljeskum og bær Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på rustik marengs på fad med vaniljeskum, bær og hindbærsirup. En overdådig sommerdessert med hindbær. Ingrediensliste Rustikke marengs 90 g. æggehvide 90 g. sukker 90 g. flormelis Vaniljeskum 4 dl. piskefløde 1 tsk. vaniljesukker Topping 1 dl. hindbærsirup 125 g. hindbær 100 g. jordbær Fremgangsmåde Tænd ovnen på 100 grader varmluft. Bland sukker og flormelis. Pisk æggehvider stive. Tilsæt sukker og flormelis lidt efter lidt imens der piskes. Pisk indtil du har en fast og glansfuld marengs. Kom klatter på størrelse med en spiseske på en bageplade med bagepapir. Når ovnen er varm, så bages de to bageplader i ca. 1 time. Herefter slukkes ovnen. Lad bagepladerne blive i ovnen 1 time efter (hvor ovnen ikke åbnes). Tag dine bageplader ud. Pisk fløde med vaniljesukker til en blød skum. Skyl bær og del jordbær i halve. Anret et fad med marengs, skum, bær og sirup. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på marengs på fad med vaniljeskum og bær En dessert ala den her med marengs på fad med vaniljeskum og bær er så populært på de sociale medier lige nu! Og med god grund for hold op, hvor er det bare lækkert. En rigtig sommerdessert, som selvfølgelig serveres på et sølvfad. Det er marengs, som anrettes på et fad med vaniljeskum, hindbærsirup og friske bær. Det er så simpelt og nemt at lave. En rustik omgang Eton Mess, som er en engelsk dessert med marengs, flødeskum og bær. Vi har bare opgraderet den en smule med sirup og en vaniljeskum. Du kan forberede meget af desserten i god tid. Marengs kan laves dagen før og hindbærsiruppen kan også laves i god tid. Den kan du lave selv eller købe en færdiglavet. Man kan blandt andet købe en fra Monin i Føtex, Bilka eller Meny. LÆS OGSÅ: Se flere ideer på nemme sommerdesserter her Eton mess med bær Det er som sagt en slags Eton Mess med bær. Vi har brugt jordbær og hindbær for at holde det der lidt pinke/lyserøde tema. Men du kan jo bruge alle slags bær. Det kunne også være blåbær, brombær eller en blanding af mange slags. Vi har lavet den med vaniljeflødeskum, men man kunne også lave den med vaniljeis. Det er sådan en let og luftig dessert, som ikke er for tung. Lidt ligesom pavlova, som er sådan en god sommerdessert. I sommervarmen kan sådan en tung kage godt være for meget. Så der passer en dessert som den her altså perfekt ind. Så vi kan kun anbefale dig at lave marengs på fad med vaniljeskum og bær. Og meget gerne på sølvfad. Det bliver det jo kun endnu smukkere af. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.