Marry me chicken orzo Marry me chicken orzo Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutterTilberedningstid 25 minutterSamlet tid 40 minutter Del Pin Print Ingrediensliste 650 g. kyllingebryst salt/peber 2 stk. løg 4 fed hvidløg 2 spsk. tomatpure 100 g. soltørrede tomater 2 tsk. tørret oregano 2 dl. vand 1 stk. hønsebouillonterning 400 g. orzo 5 dl. madlavningsfløde 1 bundt frisk basilikum 50 g. parmesanLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeRens kyllingebryst og skær evt. ud i mindre stykker, hvis stykkerne er meget tykke.Opvarm en pande med fedtstof. Steg kyllingebrysterne og krydr med salt og peber. Tag kylling af varmen.Hak løg og hvidløg fint. Skær soltørrede tomater i mindre stykker (ofte er de nemlig ret store og gem også olien derfra).Sæt panden tilbage på blusset og tilsæt evt. lidt ekstra olie, hvis nødvendigt.Kom så løg, hvidløg, tomatpure og soltørrede tomater på. Lad det sautere et minuts tid.Kom så tørret oregano, smuldret bouillonterning (den skal ikke opløses i vand inden) og orzo pasta på panden.Rør det hele godt sammen. Tilsæt vand og madlavningsfløde og læg låg på panden. Lad det simre ved lav/middel varme i 10-15 minutter til orzoen er tilberedt. Hvis det koger tør, så tilsæt lidt ekstra vand.Skyl basilikum og hak det evt. groft. Riv parmesan fint.Kom til sidst basilikum og parmesan i saucen. Rør det godt ud og lad basilikum falde lidt sammen i saucen. Smag til med salt/peber.Læg kyllingebryst ovenpå og lad det blive varmet godt igennem.Server med det samme.Lås skærmOpskrift på marry me chicken orzoHer får du opskriften på den virale Marry Me Chicken Orzo. “Marry me” retter har simpelthen vundet manges hjerter. Kombinationen af soltørrede tomater, frisk basilikum, tomat, parmesan og oregano er simpelthen også bare lækker. Vi har allerede lavet den klassiske Marry Me Chicken og har viderefortolket på den og lavet en udgave med kødboller også, da vores børn elsker kødboller. Nu har vi kastet vores kærlighed på en orzo-variant. Men har du smagt orzo før? Orzo eller risoni, som det også kan kaldes, er en slags pasta, som er formet som riskorn. De kan bruges i retter som risotto, men er en del hurtigere at tilberede end risottoris. Det er vildt lækkert i denne Marry Me chicken orzo, hvor de også suger masser af smag fra den lækre sauce.Så er du vild med pasta og med risotto, så vil du være vild med den her slags krydsning. En pastaret med masser af smag, som samtidig er hurtig at tilberede. Vores børn er også vilde med orzo og den sjove form. Det er nemt for dem at spise og den her milde tomatsauce er lige noget for dem. Vi kan kun anbefale det.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme pastaretter med kylling her One pan marry me orzoMan kan også kalde retten for One Pan Marry Me Orzo. Det hele laves nemlig på én pande og det er vi jo også vilde med! Det betyder minimal opvask og det passer altså godt til de travle hverdage. Man kan også sagtens lave retten uden kylling, hvis det er. Eller toppe med sprøde stykker af serranoskinke. Men den her marry me kombination af smage er bare god i denne orzopastaret. En mild, men samtidig smagfuld pastaret med kylling, soltørrede tomater og basilikum. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.