Mazarinbund i bradepande Mazarinbund i bradepande Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 25 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 45 minutter Samlet tid 1 time og 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en stor mazarinbund i bradepande. Bag en stor mazarinkage til mange. Den kan spises som den er eller toppes med creme og bær. Ingrediensliste 500 g. smør 500 g. marcipan 400 g. sukker 4 tsk. vaniljesukker 8 stk. æg 150 g. hvedemel 200 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Smelt smørret ved lav varme eller i mikroovnen. Smuldr marcipan i mindre stykker og kom det i en røreskål med sukker og vaniljesukker. Pisk det sammen med en elpisker. Tilsæt æggene et ad gangen, imens der piskes. Pisk det godt sammen, så det bliver lyst og luftigt. Det tager ca. 3-4 minutter. Tilsæt herefter hvedemel og smeltet smør. Rør det kun sammen til, at der akkurat ikke er klumper. Kom bagepapir i en stor bradepande. Vi brugte en dyb bradepande (den, som hører med til ovnen). Hæld dejen i formen. Bag den i midten af ovnen i ca. 25-40 minutter. Hold øje med den efter 25 minutter, da der kan være stor forskel på ovne. Den skal føles fast, men ikke helt gennembagt. Du kan teste om den er færdig ved at stikke en kødnål i kagen. Hvis den kommer op uden ubagt dej, så er den færdig. Tag kagen ud. Hak chokolade fint og kom udover, så det smelter. Når chokoladen er smeltet, så bruges en ske til at fordele det ud på hele kagen. Lad bunden køle af og lad chokoladen sætte sig. Det hjælper at sætte den et køligt sted. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på mazarinbund i bradepande Her får du vores nemmeste opskrift på en stor mazarinbund i bradepande. Den kan spises, som den er, eller den kan toppes med creme og frugt. Det er sådan en nem kage med marcipan og så er den bagt i bradepande, så den er ideel, hvis der skal bages til mange. Det er en saftig og lækker mazarinkage, som på ingen måde er tør. Sådan en kage, hvor et lille stykke er rigeligt. Den er nem at bage og består af ganske få ingredienser. Hvis du har fået fat i billig marcipan, så kalder den her kage nærmest på dig. Der skal nemlig bruges en generøs mængde marcipan. Det er en mazarinkage i bradepande, som er god til fødselsdagsfejringen eller til den store fest, hvor man skal bage kage til mange. Det er en simpel mazarinkage, som vi blot topper med smeltet mørk chokolade. Sådan som en helt klassisk mazarinkage skal være. LÆS OGSÅ: Se alle opskrifter på bradepandekager her Mazarinkage i bradepande Vi har fået en del forespørgsler på flere kager i bradepande. Så første i rækken er altså den her lækre mazarinbund eller mazarinkage i bradepande. Det er en af de nemmeste bradepandekager, som de fleste også kan lide. Skal den tages til næste niveau, så kan vi også anbefale at toppe den med creme og bær, som vi har gjort her. Sommeren står for døren og lige om lidt kan der købes danske jordbær, så det skal vi helt klart udnytte. Vi overvejer faktisk at lave sådan en stor mazarinbund til den kommende barnedåb, som vi skal holde. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej Kan kagen gøres helt færdig med creme og frugt på og stå i køleskabet i 2 – 3 timer? Vil den blive kedelig eller falde sammen? Svar
Hej! Jeg skal bage til mange gæster og har valgt at bage såvel Mazarinbund i bradepande, squashkage som gulerodskage. Mit spørgsmål lyder: på såvel squashkagen som gulerodskagen skal der ostecreme på. Jeg bager dem i god tid og fryser dem ned, men skal jeg komme ostecremen på før eller efter, jeg fryser kagerne? På forhånd tak! 🙂 Med venlig hilsen Vibeke Svar
Hej Heidi Jeg har planlagt at bruge den som bund i en talkage men bliver i tvivl, om tallet bliver for svært at skære ud. Hvad tænker du? Mvh Louise Svar