Mini æblepandekager

Mini æblepandekager
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på mini æblepandekager til baby. Nemme og lækre babypandekager, som er gode som en snack eller til morgenmad.

Ingrediensliste

 • 1,5 stk. æble
 • 2 stk. æg
 • 50 g. hvedemel
 • 25 g. havregryn
 • 0,5 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

 1. Riv æble. Vrid det en smule for noget af væsken.
 2. Bland alle ingredienserne i en skål og rør det hele godt rundt.
 3. Opvarm en pande med lidt fedtstof.
 4. Læg små klatter på panden og form dem med skeen som en lille pandekage.
 5. Bages cirka 1 minut (hold øje med dem) på hver side.
 6. Læg til side på en tallerken.
Bedøm denne ret

Opskrift på mini æblepandekager

Nem og hurtig opskrift på små mini æblepandekager, som er perfekt til en baby, som lige er begyndt at spise fast føde. Nu er vi jo begge blevet mødre og vi har selv oplevet at være total ideforladte. I hvert fald når det kommer til nemme snacks, som man kan have med på farten, som samtidig ikke smuldrer og gør tøjet beskidt. Vi har nemlig prøvet at stå med en baby, som har trykket for hårdt på en klemme-smoothie, så det er udover det hele. Derfor er de her mini æblepandekager helt geniale! De er nemme at lave, så man kan nemt lave en stor portion og fryse nogle af dem ned.

De er nemme at have med på farten. Vi har ofte bare et par stykker med i en bøtte ved siden af. Og så er det samtidig en fantastisk mulighed for at få brugt det sidste triste æble, som ofte er tilbage i frugtskålen. Total win-win, hvis du spørger os.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores opskrifter på babymad

Mini æblepandekager

Babypandekager med æble

Vi laver også ofte små pandekager med banan, men da vi en dag havde nogle æbler til at ligge, så blev det til disse. Siden da er de også blevet fast inventar i køleskabet, når man skal forberede nogle snacks på forhånd. De får en god konsistens, som er perfekt til en lille baby. De er lavet med revet æble, men de kan også laves med en rest æblemos eller noget andet i den stil.

Mini æblepandekager

Kan de fryses?

Ja, de kan sagtens fryses ned. Lad dem køle en smule af og pak dem herefter i poser eller bøtter.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar