Mørbrad i airfryer

Mørbrad i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en saftig mørbrad i airfryer. Svinemørbrad er et lækkert og nemt stykke kød at tilberede i din airfryer.

Ingrediensliste

  • 500 g. svinemørbrad
  • 2 spsk. brun farin
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 tsk. paprika
  • 0,5 fed hvidløg
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Puds mørbraden fri for sener og evt. bi-mørbrad.
  2. Pres hvidløg.
  3. Bland alle ingredienserne til marinaden. Læg mørbraden i en skål og hæld marinaden i.
  4. Du kan enten stege den med det samme i airfryeren eller lade den ligge i marinaden et døgns tid. Det vil give mere smag til kødet.
  5. Læg mørbraden i airfryeren og steg ved 200 grader i 15-20 minutter. Kernetemperaturen i svinemørbraden skal gerne være 62-65 grader for en lys rosa mørbrad.
  6. Tag den ud og lad den hvile 5 minutter, inden du skærer den ud.
Bedøm denne ret

Opskrift på mørbrad i airfryer

At lave mørbrad i airfryer er en nem måde at tilberede svinemørbrad på. Du får et lækkert stykke kød, som kan serveres sammen med en god salat og evt. kartofler. Vi marinerer mørbraden i en hurtig hjemmelavet marinade med blandt andet brun farin og sojasauce. Det giver sådan en god karamellisering til kødet, hvilket smager så godt. En mørbrad skal kun have omkring 20 minutter i airfryeren, så den er hurtig at tilberede. Hvis du gerne vil undgå, at det sprutter og sprøjter med fedtstof fra panden, så er det altså genialt at lave den i airfryer. Det er nemt og den passer sig selv. Vi tjekker den blot til sidst og holder øje med kernetemperaturen, så den bliver tilberedt, som vi godt kan lide den.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Mørbrad i airfryer

Svinemørbrad i airfryer

Nu er du klar til at lave svinemørbrad i airfryer. Vi køber altid svinemørbrad, når det er på tilbud. Det kan bruges til mange forskellige retter og smager også godt, hvis man blot tilbereder den og laver noget tilbehør dertil. Det er et simpelt stykke kød, som ikke bliver tørt, så længe man ikke overtilbereder det. En svinemørbrad må nemlig gerne være svagt rosa, hvilket mange tror, at den ikke må. Derfor har man en tendens til at overtilberede den og så bliver den tør. Sigt efter en temperatur på 62-65 grader. Så får du en lækker mørbrad i din airfryer.

Mørbrad i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar