Nakkekoteletter i fad Nakkekoteletter i fad Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på smagfulde nakkekoteletter i fad med bacon, tomatflødesauce og grøntsager. Server med ris eller kartofler til. Ingrediensliste Nakkekoteletter i fad 800 g. nakkekoteletter 1 stk. løg 3 fed hvidløg 1 stk. rød peberfrugt 125 g. champignon 100 g. bacon i tern 400 g. hakkede tomater på dåse 2 tsk. paprika 1 stk. grøntsagsbouillonterning 1 spsk. balsamico 2,5 dl. madlavningsfløde salt/peber Tilbehør 320 g. ris 0,5 bundt frisk persille Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Rens peberfrugt og champignon og skær i skiver og strimler. Varm en pande op uden fedtstof. Kom bacon på panden og lad det stege til det har fået farve og er blevet sprødt. Tilsæt så hurtigt løg, hvidløg, peberfrugt og champignon. Lad det sautere med et par minutter eller til grøntsagerne er blevet bløde. Fordel alle grøntsagerne og bacon i et ildfast fad. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Sæt panden tilbage på blusset. Kom fedtstof på panden og steg nakkekoteletterne på begge sider, så de blot lige får farve. Krydr med salt/peber. Tag herefter koteletterne fra og kom dem over i det ildfaste fad ovenpå grøntsagerne. Kom panden tilbage på blusset. Kom hakkede tomater på dåse, paprika, madlavningsfløde, smuldret bouillonterning, balsamico samt salt/peber på og pisk det godt sammen. Lad saucen få et opkog og herefter fordeles saucen i fadet udover grøntsager og koteletter. Sæt fadet ind i den forvarmede ovn og giv det 25 minutter. Imens fadet er i ovnen, så koges ris efter pakkens anvisning, så det passer med, at de er færdige samtidig. Server fadet med kogte ris og finthakket persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nakkekoteletter i fad En omgang saftige nakkekoteletter i fad med bacon, grøntsager og tomatflødesauce. Nakkekoteletten er genial at lave sådan en ret her med, da den er saftig og på ingen måde tør. Nakkekoteletter skæres af nakkefilet og indeholder fedtmarmorering. Den egner sig perfekt til en omgang koteletter i fad, da den så bliver tilberedt i den lækre tomatsauce og smagen fra koteletten trækker ud i saucen. Det er win-win og det smager SÅ godt! Så hvis du lige har købt en omgang nakkekoteletter, som du ikke ved hvad du skal bruge til. Så er den her opskrift et rigtigt godt bud. Koteletter i fad er en god hverdagsret, som vi selv har fået siden vi var små. Det er også en god tøm-køleskabet ret, da man virkelig kan få brugt rester af grøntsager. Her har vi brugt løg, hvidløg, peberfrugt og champignon. Men har du en rest bønner, ærter, squash eller andet i den dur, så egner det sig også til denne ret. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på koteletter i fad her Nakkekoteletter i tomatflødesauce Nakkekoteletterne får selskab af en nem tomatflødesauce, som vi laver på hakkede tomater på dåse, paprika, bouillon, madlavningsfløde og lidt balsamico. Balsamico giver den lige lidt kant og syre, men du kan også sagtens udelade det, hvis det er. Koteletterne smager godt sammen med en omgang ris, bulgur eller kartofler. Det kunne være almindelige kogte kartofler, bagte kartofler eller en cremet omgang kartoffelmos. Så server blot det til, som du har mest lyst til. Vil du have noget grønt til, så kan vi anbefale dig at tage et kig i vores grønne salater her. Der er helt sikkert en simpel salat, som vil være god til sådan en omgang nakkekoteletter i fad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.