Nicecream med hindbær
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
5 minutterSamlet tid
10 minutterBeskrivelse
Nem og god opskrift på nicecream med hindbær. Sund og lækker is, som kan spises som dessert eller snack. Det er lavet på kun 2 ingredienser.
Ingrediensliste
- 2 stk. frossen banan
- 150 g. frosne hindbær
- 0,75 dl. vand
Fremgangsmåde
- Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
- Lad det stå og tø op i 5 minutter.
- Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
- Server det som det er eller pynt med lidt frisk frugt eller granola på toppen.
Opskrift på nicecream med hindbær
En lækker og nem opskrift på hjemmelavet nicecream med hindbærsmag. En sund og lækker hindbæris uden sukker, som er lavet på kun 2 ingredienser. Det er super nemt at lave nicecream. Man skal blot huske at bruge enten frosne bananer eller mango som base, da det er dét, som gør, at isen bliver super cremet.
Den her variant er med hindbær og minder om en lækker hindbærsorbet. Du kan spise den som en sund dessert eller snack. Og så kan du evt. toppe den med friske bær eller frugter og lidt knas i form af granola eller hakket chokolade.
LÆS OGSÅ: Greenie med ananas
Følg med på de sociale medier
Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Kommentarer
Kan desserten puttes o fryseren? ❣️Mvh Berit
Hej Berit,
Nej den skal spises med det samme. Hvis den fryses, så kan den godt krystallisere 🙂
Kh
Kan man bruge jordbær i stedet for hindbær?
Hej Christine,
Sagtens 🙂
Kh
Skal hindbær normal vis ikke koges op før brug pga bakterier ?
Hej Anette,
Vi bruger økologiske hindbær og koger dem ikke op – og vi er aldrig blevet syge. Men Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man koger dem op inden brug ja 🙂 Så kan du koge dem op og fryse dem ned i poser efterfølgende.
Kh
Hej. Hvis du bruger mango istedet for banan som base, hvor mange gram mango bruger du så?
Hej Marie-Louise,
200 g. 🙂
Kh