Greenie med ananas

greenie med ananas
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en god og lækker greenie med ananas, banan og spinat. Den er perfekt som en sund morgenmad eller som et sundt mellemmåltid.

Ingrediensliste

 • 1 stk. frossen banan
 • 120 g. frossen spinat
 • 150 g. frossen ananas
 • 4 dl. appelsinjuice
 • 2 tsk. akaciehonning
 • 0,5 stk. lime

Fremgangsmåde

 1. Vi bruger frossen spinat og ananas, som er købt frossent, men du kan også sagtens selv fryse det ned ved at skære det i tern og komme det i fryseposer.
 2. I en blender kommes frossen banan, ananas, appelsinjuice, akaciehonning, spinat og limesaft fra 1/2 lime i.
 3. Blend det hele, indtil du får en lækker og cremet smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra juice.
 4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på en greenie med ananas

Har du hørt om en greenie med ananas? Sådan en grøn smoothie, som næsten ser helt giftig ud i farven. Ikke desto mindre, så er det en rigtig sund smoothie, som man nemt kan gøre super lækker. I den her får den den grønne farve fra spinat, men du kan også bruge grønkål. Det smager dog lidt kraftigere end spinaten.

LÆS OGSÅ: Hindbærdrøm smoothie

greenie med ananas

Grøn smoothie med ananas

Den her greenie er med spinat, banan, appelsin og lime. En lækker og frisk kombination, som giver den bedste sunde smoothie. Den er god som en sund morgenmad eller som en lille snack i mellem måltider.

Hvis du samtidig har svært ved at få lidt grønt og frugt ind i løbet af dagen, så er smoothies virkelig geniale til det. Et godt tip er, at man kan gøre det hele klar i små poser i fryseren. Så er det nemt at tage en lille pose og så blot blende det med væske. Så er der ingen undskyldning for ikke at få mere frugt og grønt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Konsistensen kan ikke rigtig rammes og den bliver overhovedet ikke samme farve.. Men ellers smager den bare så lækkert og frisk 🙂

  1. Hej Mie,

   Der kan være forskel på det spinat man bruger i forhold til farven 🙂 Men smagen er jo det vigtigste ja!

   Kh

Skriv en kommentar