Nuggets i airfryer Nuggets i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme og lækre nuggets i airfryer paneret i pankorasp. De lækreste kyllingenuggets lavet af kyllingebryst, som bliver sprøde i airfryer. Ingrediensliste 280 g. kyllingebryst 1 stk. æg 50 g. pankorasp 1 tsk. salt 1 tsk. paprika 1 tsk. løgpulver 3 spsk. rasp- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Rens kylling og skær det ud i mindre stykker, så det ligner små nuggets. Vend pankorasp med paprika, salt og løgpulver i en lille skål. Pisk æg med en gaffel i en anden lille skål. Vend kyllingestykkerne i æg og derefter i pankoraspblandingen. Læg dem i airfryeren og spray med olie. Steg dem i 10 ved 200 grader. Vend dem herefter om, spray igen med lidt olie og giv dem ca. 10-15 minutter på den anden side til de er sprøde og gyldne. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nuggets i airfryer Sådan her laver du nemme og lækre nuggets i din airfryer! Små bidder af kylling, som paneres og bages i airfryer med minimal brug af olie. Vores drenge på 1 og 2 år elsker de her kyllingenuggets! De er nemlig super børnevenlige og samtidig nemme at lave. De kan spises, som de er, evt. med nogle bagte kartofler og grøntsagsstave til. Men ellers kan vi også anbefale at bruge dem som fyld i pitabrød, wraps eller andet saml-selv mad. Det egner de sig nemlig også rigtig godt til! Sammen med forskellige grøntsager og evt. en hjemmelavet dressing. Det er bare så godt. Når man laver de her nuggets i airfryer, så kan man også lave dem med meget mindre fedtstof end når de frituresteges. Vi kan anbefale at anskaffe olie på spray, da det gør det nemt lige at spraye dem, inden de bages. Så får man fordelt fedtstoffet godt og man får det sprødeste og bedste resultat. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her Kyllingenuggets i airfryer De her kyllingenuggets i airfryer er bare en kæmpe favorit hjemme hos os blandt alle mand. Vi panerer dem i pankorasp, som er en rasp, som er lidt grovere i det end den almindelige vi kender. Det giver et sprødere resultat, da flagerne er lidt større i det. Så det kan vi kun anbefale at bruge. Selvfølgelig kan man også sagtens bruge “almindelig” rasp, hvis det er. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.