Kringle

Kringle er noget af det lækreste bagværk og så kan man lave så mange forskellige varianter. Her finder du vores bedste opskrifter på kringle og sådan en kringle opskrift er faktisk slet ikke så svær at lave! Måske du har fået serveret oldemors eller mormors kringle, som er sådan en god gammeldags kringle. Du får opskrifterne på det hele lige her. Både oldemors kringle, kringle med remonce, kringle med æbler og sådan en god bager kringle.

Opskrifter på kringle

Man kan som sagt lave så mange varianter af fyld i kringle. Måske du er til kringle med marcipan og remonce eller måske den skal være lidt mere efterårsagtig og dermed laves med æbler eller æblemos. Vi garanterer, at du finder Danmarks bedste kringle her. Én der på ingen måde er tør og som ikke går ned på mængden af fyld. Måske du er til kaneludgaven med marcipan og kanel eller måske du er til en gammeldags kringle med remonce og creme.

Uanset hvilken type du er på udkig efter, så lover vi dig, at du finder en nem opskrift på kringle, hvor alle kan være med. Det er noget af det lækreste bagværk at servere til eftermiddagskaffen eller som en del af et større kagebord eller en brunch.

Kan jeg fryse kringle?

Ja, du kan sagtens fryse det. Du kan fryse den ubagt eller efter den er bagt. Hvis du fryser den ubagt, så fryses den ned efter den er formet. På dagen tages den op 2-3 timer før og stilles et lunt sted, så den får lov til at hæve. Herefter pensler du og bager den som opskriften siger.

Men du kan også fryse den efter den er bagt. Lad den køle af og pak den herefter ind i husholdningsfilm eller i en stor plastikpose. Placer den i fryseren. Når den tages op, så lader du den tø op 1 time, hvorefter den kan lunes kort i ovnen inden servering. Så har du hurtigt lun kringle at servere for gæster osv.