Horn

Her finder du horn i alle afskygninger. Kærnemælkshorn, rabarberhorn, æblehorn, skagenshorn, horn med marcipan og meget mere. Horn er nemt bagværk, som ofte serveres på morgenbordet, til brunch eller til eftermiddagskaffen. Så hvis du mangler lidt ideer til eftermiddagskaffen, så kan vi anbefale at bage en stor omgang horn. De kan nemlig sagtens fryses og så er de altså nemme at tage op, hvis du får uventede gæster.

Hvad for noget fyld kan jeg lave?

Man kan lave så mange varianter af horn. Først og fremmest, så kan du lave kærnemælkshorn eller almindelige horn lavet på almindelig mælk. Du kan fylde dem med remonce, syltetøj, creme, chokolade, æbler, nutella, rosiner eller en blanding af flere slags ting. Vores favorit må nok være et skagenshorn med remonce og marcipan. Sådan et horn går man altså aldrig galt i byen med.

Kan jeg koldhæve hornene?

Ja, du kan sagtens lave vores horn, som en koldhævet dej. Brug kun 15 g. gær. Form dine horn med fyld og lad dem så hæve natten over i køleskabet eller i mindst 8-10 timer. Herefter bages de som i opskriften. Så er det altså nemt at servere friskbagt bagværk i weekenden uden at skulle stå rigtig tidligt op.

Kan jeg fryse hornene?

Ja, de kan også sagtens fryses. Både ubagte og bagte. Hvis du fryser dem ubagte, så skal de fryses ned efter du har formet dem. Når de tages op, så skal de have lov til at stå ude ved stuetemperatur i 3 timer inden de bages. Hvis du fryser dem efter de er bagt, så skal de have lov til at køle af. Herefter kan du fryse dem ned i fryseposer. Hvis der skal glasur på, så vent med at putte glasur på til efter de er tøet op igen. Så undgår du, at de bliver smattede i posen.