Her finder du alle vores opskrifter på bananpandekager. Bananpandekage opskrifter, som er nemme, luftige, hurtige og mættende. Du finder også bananpandekager på 3 ingredienser, veganske, nogle uden mel, uden havregryn, uden æg og meget mere.

Bananpandekager

Her finder du alle vores nemme og lækre opskrifter på bananpandekager. Pandekager lavet med banan, som kan spises til morgenmad, frokost, som snack, dessert eller bruges i madpakken. Når man bruger banan i pandekager, så giver bananen både sødme til pandekagerne og det gør dem også virkelig svampede og lækre. De er sunde og mættende. Derfor laver vi også ofte en stor portion bananpandekager, som vi fryser ned. Så er de nemlig hurtige at tage op til morgenmad eller som en snack.

Bananpandekage opskrifter

Der er efterhånden en del forskellige udgaver og opskrifter på bananpandekage. Vi har også flere forskellige slags. Du får bananpandekage opskrifter uden æg, uden havregryn og uden mel. Der er noget til enhver smag. Så skal du lave glutenfri bananpandekager, veganske, nogle på.3 ingredienser eller bananpandekager til baby, så finder du uden tvivl en opskrift, som er perfekt til dig her. Det fede ved de her pandekager er nemlig også, at de er så nemme at lave. Det kræver få ingredienser og så tager det heller ikke lang tid at stege dem.

Hvor længe kan det holde sig

Hvor lang tid kan sådan en omgang bananpandekager holde sig? Vi plejer at sige, at de kan holde sig i 4-5 dage i køleskabet. Ellers fryser vi dem også gerne ned. Så er de lynhurtige at tage op, da de tør op mega hurtigt. Ellers kan man også give dem en tur på brødristeren eller en hurtig tur i mikroovnen. Vi laver også ofte en portion, som vi bare har i køleskabet i en lufttæt beholder. Så kan man hurtigt tage sådan en som en sund snack, hvis sukkertrangen pludselig trænger sig på.

Kan det nedfryses

Ja, som sagt, så kan de også sagtens fryses. Lad pandekagerne køle af. Pak dem herefter i plastikposer og kom dem i fryseren. Når de er frosne, så er de nemme at skille af, så du kun behøves at tage det antal op, som du skal bruge. Du kan give dem en tur på brødristeren eller en hurtig tur i mikroovnen, når de er frosne. Så er de hurtigt klar.

Til brug i madpakke

Bananpandekager er geniale til madpakken. Både til børn og voksne. De er sunde, mætter godt og så smager pandekager bare godt. Hvem gad ikke godt at have pandekager med i madpakken? Det vil vi i hvert fald godt. Nu har vi jo også fået børn og der er ingen tvivl om, at vores børn kommer til at få bananpandekager med i madpakken. Både i dagpleje, børnehave og skole.

Hvor lang tid tager det at lave

Fra start til slut, så behøves det ikke at tage mere end 15 minutter at lave en omgang. Det kommer selvfølgelig an på hvor stor en portion du laver, hvor stor en pande du har og hvor store du laver dem. Du kan jo blot vælge at lave få store og så skære dem over efterfølgende. Det kan vi også godt finde på, hvis vi har travlt.

Hvilke ingredienser kan man bruge

Til bananpandekager skal du som regel bruge bananer, som er godt modne. Når de er brune og evt. har fået et par pletter, så søder de mest. Det er også derfor, at det ikke er nødvendigt at tilsætte sukker i de fleste bananpandekageopskrifter. Derudover kan de laves både med og ugen æg. Med havregryn, mandler, hvedemel, proteinpulver og meget mere. Det kommer helt an på hvad du er i humør til og hvad du evt. har på lager.