Veganske pandekager
Forberedelsestid
15 minutterTilberedelsestid
15 minutterSamlet tid
30 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på lækre og luftige veganske pandekager lavet uden mælk og æg. Det er de lækreste veganske bananpandekager, som er gode med syltetøj og sukker.
Ingrediensliste
- 240 g. plantemælk
- 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
- 1 banan
- 2 spsk. sukker
- 1 tsk. bagepulver
- 0,5 tsk. natron
- 190 g. hvedemel
- 1 knivspids salt
Fremgangsmåde
- Alle ingredienser blendes sammen med en stavblender.
- Lad dejen stå og trække i 10 minutter, så den får lov at samle sig. Du kan tilsætte lidt kanel eller vaniljesukker/-pulver, hvis du ønsker det.
- Lidt fedtstof eller olie varmes op på en pande ved middel varme. Herefter laves små pandekager. Steg ca. 40 sek. på hver side.
- Læg på en tallerken, som de bliver færdige til. Dæk den evt til med staniol, så de holder varmen.
- Serveres med det samme eller gemmes på køl.
- De kan også sagtens fryses.
Opskrift på veganske pandekager uden mælk og æg
Opskrift på nemme veganske pandekager, som er lavet uden mælk og æg. De er i stedet lavet med banan og så er de stegt i kokosolie. Efterspørgslen på veganske opskrifter vokser og det vil vi selvfølgelig imødekomme, så vi får eksperimenteret en del.
Disse pandekager kan spises både til morgenmad, brunch eller som en lille dessert eller snack, når lækkersulten melder sig.
LÆS OGSÅ: Müslibarer med chokolade
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.