Oreo bradepandekage

Oreo bradepandekage
Opskrift til personer Opskrift til 30 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

45 minutter

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker Oreo bradepandekage. En saftig og svampet chokoladekage i en stor bradepande med Oreoskum og bær på.

Ingrediensliste

 • Chokoladekage

 • 400 g. smør
 • 200 g. mørk chokolade
 • 6 spsk. bagekakao
 • 9 stk. æg
 • 650 g. sukker
 • 6 tsk. vaniljesukker
 • 4 dl. kærnemælk
 • 320 g. hvedemel
 • 3 tsk. bagepulver
 • Oreoskum

 • 1 liter piskefløde
 • 4 spsk. flormelis
 • 6 spsk. bagekakao
 • 2 pk. Oreo
 • Pynt

 • 500 g. bær

Fremgangsmåde

Chokoladekage

 1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
 2. Smelt smør i en gryde.
 3. Hak mørk chokolade fint.
 4. Når smørret et smeltet, så tilsættes hakket mørk chokolade og bagekakao. Rør det godt ud, så chokoladen smelter sammen til en ensartet masse.
 5. Tilsæt så kærnemælk for at sænke temperaturen på det. Rør det godt sammen.
 6. Pisk æg med sukker og vaniljesukker med en elpisker til det er lyst og luftigt.
 7. Kom chokoladeblandingen i og rør det godt sammen.
 8. Sigt hvedemel og bagepulver i og vend det forsigtigt sammen med en dejskraber.
 9. Fordel dejen i en bradepande (som passer til ovnen).
 10. Bag kagen i midten af ovnen i ca. 25-35 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er.
 11. Tjek om den er færdig ved at stikke en strikkepind, grillspyd eller noget andet tyndt ned i den. Hvis der ikke er ubagt dej på, så er den færdig. Hvis der er lidt ubagt dej på, så giv den lidt længere.
 12. Tag kagen ud og lad den køle af.

Oreoskum og pynt

 1. Pisk piskefløde, flormelis og bagekakao med en elpisker til du har en blød flødeskum (pas på med ikke at overpiske, da den så vil se meget grumset ud).
 2. Hak Oreo (gem lidt til pynt) groft og vend i.
 3. Fordel Oreoskum ovenpå chokoladekagen og pynt med bær eller hvad du ellers har lyst til.
Bedøm denne ret

Opskrift på Oreo bradepandekage

Vi spurgte hvad I ville have på Instagram og I ville se flere bradepandekager. Så her får I næste i rækken, nemlig en Oreo bradepandekage med Oreoskum og friske bær. En svampet chokoladekage i en stor bradepande, som passer til ovnen. Perfekt til hvis du skal bage til mange. Så er en stor bradepande altid et godt bud. Måske du skal holde sommerfest eller fødselsdag her til sommer? Så er sådan en stor chokoladebradepandekage altså genial. Måske du så vores udgave med bærskum og bær på toppen? Det er den, som vi har taget udgangspunkt i og så har vi blot lavet den med Oreoskum på toppen. Sådan en rigtig chokoladebombe, som de fleste kan lide.

Udover at se helt overdådig ud, når den pyntes med friske bær og Oreo, så er den faktisk også nem at bage. Det er en nem chokoladekage i bradepande, som laves både med rigtig chokolade og bagekakao for at få den helt gode chokoladesmag.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på bradepandekager her

Oreo bradepandekage

Chokoladebradepandekage med Oreo

Det er en nem chokoladebradepandekage med Oreo og friske bær. Det er noget af en chokoladebombe, så det er altså lækkert med de friske og lidt syrlige bær på toppen. Det giver en god balance, så kagen ikke bliver alt for sød. Men ellers så går sådan en god chokoladekage altså bare godt sammen med Oreo og den skum, som er lavet på fløde, Oreo og kakao. Det er en nem skum, som ikke kræver husblas, så det er en kage, hvor alle kan være med.

Pynt den præcis, som du ønsker. Når man laver sådan en stor kage, så kommer det bare til at ligne en vildt luksuriøs kage, når den pyntes med bær og chokolade i overflod. Det vil uden tvivl få dine gæster til at sige wauw, når de ser den.

Oreo bradepandekage

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

 1. Hejsa
  Der må være en fejl i oreskukum! Der står flormelis under ingredienser, men ikke når den skal blandes med de andre ting. Til gengæld skal vaniljesukker i, men står ikke under ingredienser!

  1. Hej,

   Ja det var en fejl. Der var lige byttet rundt på flormelis og vaniljesukker. Det er rettet nu. Beklager!

   Kh

Skriv en kommentar