Panerede løgringe

Panerede løgringe
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på panerede løgringe med pankorasp og en hurtig dip med creme fraiche og purløg. En hurtig snack med løg.

Ingrediensliste

  • Panerede løgringe

  • 2 stk. løg
  • 1 stk. æg
  • 100 g. hvedemel
  • 100 g. pankorasp
  • 1 liter raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber
  • Dip

  • 3 dl. creme fraiche
  • 0,2 bundt purløg
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Opvarm olie til ca. 180 grader.
  2. Imens olien varmer op, så gøres løg klar. Skræl og snit løg i ringe. Del ringene fra hinanden.
  3. Find 3 skåle. Kom hvedemel i den ene, slå æg ud i den anden og pisk det sammen. Kom pankorasp med salt og peber i den tredje.
  4. Kom løgringe i hvedemel, dernæst æg og til sidst pankorasp.
  5. Fritér løgringe i ca. 4-5 minutter til gyldne og sprøde.
  6. Mens de friteres, snittes purløg fint og blandes sammen med creme fraiche, salt og peber.
  7. Server dine panerede løgringe med dippen.
Bedøm denne ret

Opskrift på panerede løgringe

Panerede løgringe er én af de lækreste snacks og små appetizers, som man kan lave med løg. Det er nemt at lave, da det kræver ganske få ingredienser. Dét der godt kan være lidt krævende ved at lave dem er, at de skal frituresteges. Vi har sådan en lille friture, som faktisk er en del år gammel. Den er bare smart, hvis man gerne vil lave panerede løgringe som her, da den kan sættes til udenfor. Det er smart, hvis du har en stikkontakt udenfor og måske et halvtag, som man kan stå under, hvis vejret skulle være dårligt. Så slipper man for friturelugten indenfor.

De her løgringe er paneret i pankorasp, som giver den absolut sprødeste panering. Det er vores yndlingsmåde at panere på, da det bliver mere sprødt end hvis man bare bruger almindelig rasp. Pankorasp finder du ofte under den asiatiske sektion i supermarkedet.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grøntsager som tilbehør her

Panerede løgringe

Panko panerede løgringe

Sådan en omgang panko panerede løgringe er lækre som tilbehør eller som fyld i en burger eller lignende. Du kan også komme dem ovenpå et stykke smørrebrød. Skal du løfte roastbeefsmørrebrødet til næste niveau, så kunne et godt bud altså være at toppe med de her pankopanerede løgringe. De bliver så sprøde og er det perfekte tilbehør på sådan en mad. Det er altså én af de lækreste måder at tilberede løg på. Så behøves løg slet ikke at være kedeligt.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar