Svampepasta med bacon

Svampepasta med bacon
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedningstid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Lækker og nem opskrift på svampepasta med bacon. En god hverdagsret med spaghetti, svampe og bacon, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

  • 200 g. spaghetti
  • 150 g. bacon i tern
  • 1,5 fed hvidløg
  • 150 g. champignon
  • 2 stk. æggeblomme
  • 333 ml. AMA madlavning 4%
  • 75 g. parmesan
  • 0,2 bundt frisk persille
  • salt/peber
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til spaghetti og kog som anvist på pakken.
  2. Kom bacon på en kold pande uden fedtstof og tænd nu for middel høj varme. Steg det sprødt.
  3. Imens hakkes hvidløg fint og champignon rengøres og skæres i skiver.
  4. Når baconen er sprød, tilsættes hvidløg og herefter champignon. Lad det svitse i et par minutter.
  5. I en beholder blandes æggeblommer, AMA madlavning 4%, fintrevet parmesan, salt og peber.
  6. Først tilsættes den kogte spaghetti til panden, efterfulgt af æggeblandingen. Rør rundt imens det tykner og bliver mere cremet.
  7. Anret pasta med svampe og bacon med lidt ekstra revet parmesan, evt. lidt peber og frisk persille.

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med AMA

Opskrift på svampepasta med bacon

Efteråret er her og det kalder altså på en cremet omgang svampepasta med bacon og persille. En nem hverdagsret, som hele familien elsker herhjemme. Den er lavet med AMA madlavningsfløde 4%, som gør retten ekstra cremet, selvom der kun er 4% fedt i. Derudover er der også tilsat æggeblomme og fintrevet parmesan, som giver en dejlig smag. En ret som denne er genial til de travle hverdage, hvor aftensmaden skal være hurtig og god. Vi kan vidst hurtigt blive enige om, at bacon og svampe  altid er en god kombination.

Og synes man, at retten i sig selv bliver for tung, så kan man jo servere en frisk og let salat til. Det kunne være en spinatsalat med tomat og saltmandler. Ellers er det også godt med sådan et drys frisk persille på toppen, som lige er prikken over i’et.

LÆS OGSÅ: Madpakkebrud med kylling og pesto

Svampepasta med bacon

Pastaret med bacon og svampe

Det her er en lækker pastaret med bacon og svampe. Den kombination slår altså aldrig fejl her i efteråret. Tiden er også ved at være inde til at man kan finde kantareller ude i naturen. Dem kan du også sagtens bruge i denne pastaret. Og har man ikke mod på at finde dem selv, så begynder man også at kunne købe kantareller ude i butikkerne. Der er bare intet som en cremet svampepasta. Det er nemt og hurtigt at lave og kræver ganske få ingredienser.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar