Pasta med bagte tomater og chorizo Pasta med bagte tomater og chorizo Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutterTilberedningstid 30 minutterSamlet tid 35 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på en lækker omgang pasta med bagte tomater og chorizo. Saucen er lavet på bagte grøntsager, feta og pastavand.Ingrediensliste 200 g. pasta 150 g. cherrytomater 0,5 stk. løg 1 stk. rød peberfrugt 200 g. PUCK fetaost 2 spsk. olivenolie 3 fed hvidløg pastavand 70 g. chorizo salt/peber 0,2 bundt frisk basilikumLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd ovnen på 200 grader varmluft.Herefter skylles cherrytomater og kommes i et ildfastfad.Skyl, halver og pil kernehus ud af peberfrugt. Pil og skær løg og hvidløg i grove tern. Kom i fadet. Placer fetaost i midten af fadet.Vend nu grøntsagerne i olivenolie, salt og peber og kom også lidt olie over osten.Bages i ca. 20-25 minutter.Sæt vand over til pasta og kog som anvist på emballagen. Sørg for at gemme noget pastavand.Chorizo skæres i små tern og ristes gyldne på en pande, evt. i lidt fedtstof. Læg på et fedtsugende papir.Når grøntsagerne er bagt færdig i ovnen tages det ud og kommes i en skål eller beholder. Herefter blendes det godt i gennem med en stavblender.Nu vendes saucen sammen med pastaen og der tilsættes pastavand lidt efter lidt. Lad det få lidt varme og bland det godt sammen. Fortsæt med pastavand til du har den ønskede konsistens på saucen. Smag til sidst til med salt/peber.Anret pasta og top med ristet chorizo og lidt frisk basilikum.Lås skærmOpskrift på pasta med bagte tomater og chorizoHer får du opskriften på en lækker omgang pasta med bage tomater og sprød chorizo. En pastaret, hvor selve saucen er lavet på bagte tomater, peberfrugt, løg, hvidløg og feta. Det giver en helt fantastisk pastasauce, som justeres til med lidt pastavand for at give den rette konsistens. En pastaret uden fløde, men som stadig bliver cremet og lækker. Den her pastaret er ofte på menuen. Især når vi har peberfrugter og tomater, som begynder at blive lidt slatne. Så kan de hurtigt få nyt liv i form af en pastasauce til denne ret. Det hele toppes med lidt sprød chorizo og frisk basilikum. Det smager så godt og er samtidig så let at lave. En god hverdagsret, som både store og små elsker herhjemme.Når grøntsagerne bages inden de blendes, så får de en helt anden smag. Der kommer en masse sødme frem i både tomater og peberfrugter, som bare smager fantastisk i en pastaret. Man kunne også have lavet saucen ved bare at stege grøntsagerne af, men du får slet ikke den samme smagsnuance, som når de bages.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på pastaretter med svinekød her Pasta med grøntsager og fetaDenne ret tager udgangspunkt i den virale feta pasta, som især hittede for nogle år siden. Tomater kommes i et fad med feta og det hele bages i ovnen. Her er den bare taget til næste level, da der også er tilsat peberfrugt, som bidrager med en dejlig smag også. Men generelt set, så er det bare en nem måde at lave en smagfuld ret ud af få ingredienser. Så vi kan kun anbefale at prøve den her lækre omgang pasta med bagte tomater og chorizo. En kæmpe favorit.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.