Tiktok feta pasta

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på den populære tiktok feta pasta. Det hele bages i et fad, hvor spaghetti så vendes i til sidst.

Ingrediensliste

 • 500 g. cherrytomater
 • 3 fed hvidløg
 • 500 g. PUCK fetaost
 • 3 spsk. olivenolie
 • 2 tsk. tørret oregano
 • 3 tsk. tørret rosmarin
 • 1 tsk. peber
 • 1 tsk. chiliflager
 • 0,5 bundt frisk basilikum
 • 400 g. fettuccine

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. Skyl cherrytomater og pil hvidløg.
 3. I et ovnfast fad placeres cherrytomater og hvidløg. Placer fetaosten i midten af fadet.
 4. Fordel olie og krydderier på tomaterne og osten.
 5. Vend det hele godt rundt.
 6. Bag retten i den forvarmet ovn i ca. 20-25 minutter.
 7. Imens fadet er i ovnen, så koges pasta efter pakkens anvisning, så det passer med, at pastaen er kogt på samme tid med at det i ovnen er færdigt.
 8. Tag fadet ud af ovnen og tilføj hakket, frisk basilikum.
 9. Dræn pasta (gem noget af pastavandet).
 10. Mos det hele godt sammen, så det får en cremet konsistens.
 11. Tilføj pasta til fadet samt lidt af pastavandet og vend det hele rundt. Tilføj evt. lidt mere pastavand for at gøre det mere cremet.
 12. Server med lidt frisk basilikum på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Ildfast fad, sort

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på tiktok feta pasta

Så kom vi endelig med på den populære tiktok feta pasta trend. Her kommes tomater, hvidløg og feta i et fad med krydderier og olie, som så bages i ovnen. Imens det er i ovnen, så koger man pasta. Det er så nem og lækker aftensmad, som samtidig består af få ingredienser og hvor alle kan være med.

Så hvis du er glad for fetaost og cremet pasta, så er denne ret lige noget for dig! Vi har derudover også tilføjet lækre krydderier samt lidt frisk basilikum, som lige giver det sidste til retten. Brug spaghetti, fettuccine, pasta penne eller lige præcis den type pasta, som du bedst kan lide. Vi har i denne opskrift brugt fettuccine.

LÆS OGSÅ: Tiktok tortillawrap med kylling

tiktok feta pasta

Pastaret med feta

Som du kan se, så er det virkelig få ingredienser, som skal bruges i denne lækre og simple pastaret. En vigtig ting at nævne er, at det er en god idé at bruge en god fetaost. Vi bruger Puck feta, da vi synes det giver den bedste smag samt en cremet pastaret. Derudover har vi brugt tørret oregano, rosmarin og chili. Det er en lækker sammensætning af smagfulde krydderier.

Feta tomat pasta

Det er den lækreste omgang feta tomat pasta. Kombinationen af fetaost og tomater er virkelig god og gør den super cremet! Pastaretten er samtidig uden kød og man mangler det overhovedet ikke. Der er så meget smag fra tomaterne, fetaosten, frisk basilikum og de mange krydderier. Den bedste feta tomat pasta!

tiktok feta pasta

Alt i et fad pasta

Ovenfor har vi vist step by step hvordan det skal anrettes i fadet. Det er super nemt og alle kan helt sikkert være med på denne pastaret. Imens det hele er i ovnen, så koger du pasta, så det er klar til at blive blandet i. Husk at gemme lidt pastavand, da det er en super idé at blande lidt af det i. Det giver nemlig en cremet sauce.

tiktok feta pasta

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Det smager så godt 🙂
  Jeg bagte små buketter broccoli sammen med og tilsatte stegte champignoner da det skulle vendes sammen – så er der lidt flere grøntsager 🙂

 2. Det er også rigtig godt med små stykker blå ost ud over retten, og små klumper oksekød, de bliver godt brunet af i ovnen,
  Og en knivspids sukker til retten det gør sig også rigtig godt.

Skriv en kommentar