Pastaret med asparges, bacon og ost

Pastaret med asparges, bacon og ost
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en cremet pastaret med asparges, bacon og økologisk hård gul ost. Lækker aftensmad af pasta med ost, som tager 30 minutter at lave.

Ingrediensliste

  • 150 g. bacon i tern
  • 1 stk. rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bundt friske asparges
  • 150 g. cherrytomater
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • salt/peber
  • 200 g. rigatoni pasta
  • 50 g. økologisk hård gul ost
  • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre grøntsager.
  2. Hak hvidløg fint eller pres i en hvidløgspresser.
  3. Skær rødløg i tynde både. Halver tomater. Knæk enderne af asparges og skær i mindre stykker.
  4. Varm en pande op uden fedtstof. Kom bacontern på.
  5. Lad dem stege til de er gyldne og sprøde.
  6. Kom så løg, hvidløg, tomater og asparges på. Skru lidt ned for varmen og lad det sautere under omrøring.
  7. Kog pasta efter pakkens anvisning.
  8. Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra.
  9. Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også.
  10. Kom fintrevet økologisk hård gul ost i. Vend det hele godt rundt. Smag til med salt/peber.
  11. Anret på tallerkener. Top med mere ost og finthakket frisk persille.
  12. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Mejeriforeningen

Opskrift på pastaret med asparges, bacon og ost

Her får du opskriften på en cremet og lækker pastaret med asparges, bacon og økologisk ost. Vi har nemlig brugt en økologisk hård gul ost til at gøre denne pastaret ekstra cremet! Pastaretter er altid et hit som nem hverdagsmad, da de kan bikses sammen på kort tid og med få ingredienser. Denne pastaret er med sprød bacon, grønne asparges, cherrytomater, rødløg og hvidløg. En smagfuld kombination, som bliver bundet sammen af en simpel sauce, som laves på madlavningsfløde og økologisk hård gul ost. Osten gør både saucen cremet, men giver også en god og afrundet smag til pastaen.

Det er retter som den her, som I altid efterspørger. Sådan en ret, som er genial til en travl hverdag og hvor man nemt kan udskifte grøntsagerne med hvad man lige har. Har du blot pasta, madlavningsfløde og hård gul ost på lager, så kan man altså hurtigt lave sådan en smagfuld pasta som denne. Det er også sådan en ret, som er god at have i baghånden, som man kan tage i brug, hvis tiden er knap og man ikke vil ud i takeaway.

LÆS OGSÅ: Butterdejstærte med ost

Pastaret med asparges, bacon og ost

Pasta med ost

Pasta med ost er altid et hit. Lige i denne ret har vi koncentreret os om en økologisk hård gul ost og faktisk ladet den være hovedpersonen i saucen. Når man bruger en ost som denne, så kræver det faktisk ikke så meget andet at lave en god sauce til sin pastaret. Økologiske oste kan nemlig nemt være hovedelementet i retter og især i pastaretter, hvor deres smag virkelig kan få lov til at shine. Man kan jo heldigvis få flere slags forskellige økologiske hårde gule oste, så smag dig frem og find den, som du bedst kan lide. Så er det nemt at lave en omgang pasta med ost til aftensmad.

Pastaret med asparges, bacon og ost

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar