Pastaret med hakket svinekød, svampe og spinat Pastaret med hakket svinekød, svampe og spinat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på pastaret med hakket svinekød. Pasta med hakket svinekød, svampe og spinat i en cremet flødesauce. Ingrediensliste 1 stk. løg 3 fed hvidløg 150 g. champignon 150 g. hakket svinekød 1 spsk. sojasauce 2 spsk. balsamico 2 spsk. akaciehonning 50 g. frisk spinat 2 dl. madlavningsfløde 1 stk. hønsebouillonterning 30 g. parmesan salt/peber 200 g. pasta Fremgangsmåde Hak løg 0g hvidløg fint. Rens champignon og skær i skiver eller både. Skyl spinat og sæt til side. Varm en pande eller wok op med fedtstof. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det svitse til det bliver blødt. Tilsæt så hakket svinekød. Krydr med salt/peber og vend godt rundt, så det bliver godt karamelliseret og stegt over det hele. Tilsæt champignon. Rør godt rundt og lad dem sautere et par minutter. Tilsæt så sojasauce, balsamico og akaciehonning. Lad det karamellisere kødet og grøntsagerne. Tilsæt smuldret bouillonterning (skal ikke opløses i vand inden) og madlavningsfløde. Rør godt rundt. Tilsæt spinat og lad det falde sammen i saucen. Kog pasta efter pakkens anvisning i godt saltet vand. Riv parmesan fint. Kom parmesan i saucen og smag til salt og peber. Når pasta er al dente, så tages noget af pastavandet fra og resten af vandet hældes fra. Kom pasta op i saucen og tilsæt også lidt af pastavandet. Rør det godt sammen og lad retten samle sig. Anret din pastaret på tallerkener. Top evt. med fintrevet parmesan Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars pande Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pastaret med hakket svinekød, svampe og spinat Her får du bud på en rigtig efterårsret, nemlig en cremet pastaret med hakket svinekød, svampe og spinat! Den her kombination smager så dejligt og er et godt bud på pasta med hakket svinekød til de travle dage. Den er med en flødesauce, hvor der også er kommet lidt sojasauce, balsamico og akaciehonning i. Det er faktisk en virkelig undervurderet kombination, som giver god smag til svampene og saucen. Vi kan kun anbefale at prøve det af! Den her ret kommer i hvert på madplanen en del gange i løbet af efteråret hjemme hos os. Vi kan godt have en tendens til at lave pastaretter med kylling, så vi ville udfordre os selv og lave en pastaret med hakket svinekød. Det er nemlig ofte, at vi kun bruger en halv pakke og så står vi med en halv pakke, som også godt kunne bruges. Så den her ret er altså genial, hvis man lige står med en lille rest hakket svinekød. LÆS OGSÅ: Se flere pastaretter med svinekød her Pasta med hakket svinekød Det er sådan en omgang pasta med hakket svinekød, som kan laves på under 30 minutter. Perfekt til de travle hverdage, hvor der gerne må være lidt grønt og det gerne må være hurtigt at lave. Du kan bruge lige præcis den pasta, som du har lyst til. Vi fandt sådan nogle sjove skruer, men alle slags kan bruges. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.