Pastaret med majs og peberfrugt Pastaret med majs og peberfrugt Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en cremet pastaret med majs, peberfrugt og creme fraiche. En hurtig pastaret, som kan laves på under 30 minutter. Ingrediensliste 200 g. pastaskruer 2 fed hvidløg 2 stk. rød peberfrugt 1 tsk. paprika 0,5 stk. hønsebouillonterning 0,75 dl. vand 100 g. creme fraiche 2 stk. majskolbe 0,25 bundt frisk persille salt/peber Fremgangsmåde Kog pasta efter pakkens anvisning. Skær hvidløg og peberfrugt i tynde strimler. Fjern bladene fra majskolberne. Opvarm en pande med olie. Steg majskolberne på alle sider. De må godt blive lidt mørke. Fjern dem fra panden. Tilsæt lidt ekstra olie til panden og sauter peberfrugt og hvidløg. Tilsæt paprika, salt og peber. Tilsæt vand og smuldret bouillonterning. Rør godt rundt. Tilsæt creme fraiche og rør godt rundt. Skær majs af kolberne og tilsæt i retten. Når pasta er færdigkogt, så hældes vandet fra. Gem noget pastavand og hæld resten fra. Vend pasta i saucen og kom evt. noget af pastavandet ved også. Lad retten samle sig, så den bliver godt cremet. Anret og top evt. med frisk persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pastaret med majs og peberfrugt Her får du simpelthen den nemmeste opskrift på en lækker pastaret med majs og peberfrugt, som er lavet med creme fraiche. En pasta med majs, som er god som en ekstra luksuriøs frokost eller en hurtig omgang aftensmad. En ret som den her bikser vi ofte sammen til en hurtig frokost. Her er der brugt majs og peberfrugt, men du kan bruge præcis de grøntsager, som du har lyst til. Det kunne også være squash, aubergine, bønner eller andet i den stil. Ofte bruger vi fløde eller mascarpone for at få en cremet pastaret. Men her har vi altså brugt creme fraiche. Brug gerne en fed creme fraiche og så lidt af pastavandet, så giver det bare en cremet sauce. Du kan også toppe med lidt revet parmesan, hvis det skal være ekstra godt. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på pastaretter uden kød her Vegetar pastaret med grøntsager Det er en dejlig vegetar pastaret med grøntsager. Vi bruger hele majskolber, da det bare smager så godt. Du kan også grille grøntsagerne for ekstra smag og så vende dem i pastaretten. Det er med at nyde det, når man kan få de store majskolber i supermarkederne. Det er jo kun her om sommeren, hvor man kan få dem helt friske. Så hvis du lige står og mangler en nem opskrift på en vegetar pastaret, så kan vi kun anbefale dig at prøve denne. Så nem og hurtig at lave. God til de travle hverdagsaftener, hvor aftensmaden ikke skal tage længere end 20 minutter at lave. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.