Pita-pizza med pepperoni Pita-pizza med pepperoni Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på pita-pizza med pepperoni. Hurtig aftensmad eller frokost med få ingredienser, som hurtigt kan bikses sammen. Ingrediensliste 4 stk. pitabrød 200 g. pizzasauce 1 pk. frisk mozzarella 50 g. pepperoni Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Fordel pitabrød på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør pizzasauce på. Riv frisk mozzarella fra hinanden og fordel ovenpå. Fordel pepperoni ovenpå. Bag dine pizzaer i cirka 5-10 min. eller til osten er smeltet og de ser gode og gyldne ud. Tag dine pita-pizzaer ud. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pita-pizza med pepperoni Pita-pizza med pepperoni er virkelig nem og hurtig aftensmad. Det er en af de der opskrifter, som bare er gode at have i baghånden til de dage, hvor aftensmaden bare virkelig skal gå hurtigt. Det er også en af de retter, hvor du nærmest kan have det hele på lager, så du ikke engang behøves at skulle ud og købe ind. Pitabrød og pepperoni kan du have i fryseren, pizzasauce i skabet og så har vi personligt altid mozzarella i køleskabet. Så bliver det altså ikke nemmere at lave en hurtig omgang pizza til aftensmad. Du kan enten bruge almindelige lyse pitabrød eller en grovere variant. Vi bruger en grov variant, så den mætter mere. Du kan også selv vælge om du vil skære pitabrødene over eller bare lade dem være hele. Det synes vi kommer lidt an på den type af pitabrød, som du bruger. Så vurder selv hvad du mest er til. De kan nemlig også blive ret tynde, hvis de halveres, så vi bruger oftest bare et helt pitabrød. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores aftensmadsopskrifter Hurtig pizza på 20 minutter Hvis du har en god pizzasauce i skabet og frisk mozzarella i køleskabet, så kan det nærmest ikke blive dårligt. Vi kan anbefale pizzasaucen fra Mutti. Den smager bare helt fantastisk og virkelig af sådan en autentisk italiensk pizza. Du får selvfølgelig ikke en autentisk italiensk pizza, når de laves på pitabrød, men når det laves på den her måde, så må fyldet altså godt være lidt ekstra lækkert. Vi har som du kan se toppet dem her med pepperoni, men du kan jo toppe dem med lige præcis det fyld, som du bedst kan lide. Vi har også en masse andre opskrifter på pita-pizza med andet fyld på, hvis du mangler ideer. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.