Pizzasnurrer

pizzasnurrer
Opskrift til stk. Opskrift til 18 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på saftige pizzasnurrer. Pizzasnurrer er så gode til madpakken. De er gode til både børn og voksne.

Ingrediensliste

  • Dej

  • 2,75 dl. vand
  • 1 dl. naturel yoghurt
  • 30 g. gær
  • 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 1,5 tsk. salt
  • 340 g. hvedemel
  • 260 g. durummel
  • Fyld

  • 300 g. pizzasauce
  • 150 g. skinkestrimler
  • 75 g. pepperoni
  • 1 spsk. tørret oregano
  • 1 pk. frisk mozzarella
  • 1 stk. æg

Fremgangsmåde

  1. Gær røres ud i vand. Herefter tilsættes natural yoghurt og det hele røres godt sammen. I stedet for yoghurt, så kan du erstatte med et andet surmælksprodukt. Du kan bruge creme fraiche, neutral skyr, græsk yoghurt osv.
  2. Olie tilsættes.
  3. Tilsæt salt og kom melet i lidt efter lidt og æltes godt sammen.  Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet. Dejen skal være en smule klistret. Læg dejen over i en stor skål og dæk til med et viskestykke.
  4. Sæt dejen til hævning i cirka 1 time et lunt sted eller til den er hævet til dobbelt størrelse.
  5. Rul dejen ud i en rektangel.
  6. Smør halvdelen af dejen (den nederste halvdel) med din pizzasauce. Skær pepperoni i mindre stykker. Fordel skinke, pepperoni, stykker af ost og oregano oven på pizzasaucen. Fold den anden halvdel dej over.
  7. Brug et pizzahjul til at skære strimler.
  8. Snur først hver strimmel og snur den til en snurrer. Du kan evt. se denne video af hvordan vi snurrer vores hvidløgssnurrer. 
  9.  Læg dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve et lunt sted i 1 time.
  10. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  11. Pensl dem forsigtigt med et sammenpisket æg.
  12. Bag dem i ovnen i cirka 12-18 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med dem efter 10 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på pizzasnurrer

Nem og lækker opskrift på pizzasnurrer med skinke og pepperoni. Disse snurrer er et kæmpe madpakkehit og er samtidig så nemme at lave. De er lavet med en simpel gærdej, som man så smører med pizzasauce og drysser med skinke og pepperoni skåret i små stykker. Og så er der selvfølgelig også masser af ost i!

Du får bløde og lækre snurrer, som på ingen måde bliver tørre. Du kan sagtens lave en stor portion og så fryse dem ned. så er de nemlig nemme at tage op til madpakken eller til en nem frokost. Vi kan anbefale lige at lune dem på brødristeren eller give dem 2-3 minutter i ovnen. Så er de nemlig næsten som nybagte igen!

LÆS OGSÅ: De bedste pølsehorn

pizzasnurrer

Nemme pizzasnurrer med skinke og pepperoni

Vi har lavet disse pizzasnurrer med skinke og pepperoni, men du kan lave dem med præcis det du har lyst til. Du kan også bruge hakket oksekød. Måske du har en rest fra aftensmaden. Ellers kan du også lave dem med kylling eller kebab. I forhold til ost, så bruger vi blot frisk mozzarella, men du kan også bruge cheddar eller en blanding af flere forskellige slags oste.

Kan de fryses?
Ja, de kan sagtens fryses. Vent til de er kølet af og pak dem herefter i fryseposer (pas på, at de ikke ligger for tæt, så de bliver mast) og læg dem herefter i fryseren.

Ved optøning tages de op 30-60 minutter før. Lad dem ligge ved stuetemperatur. Herefter kan du lune dem i ovnen, på en brødrister eller i mikroovnen. Alt efter hvad du lige har tilgængeligt. De kan også sagtens nydes kolde.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Jeg bagte dem her til en børnefødselsdag. De blev super lækre og var et kæmpe hit. Så meget at jeg skulle have bagt flere. 😊👌

  2. Hej. Tak for denne gode opskrift. Fik bagt dem med sauce og ost. De dufter herligt og smager sikkert også ligesådan. Jeres bagværk har altid en dejlig blød konsistens.
    Hilsen seyma

Skriv en kommentar