Pølsemix i airfryer

Pølsemix i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på pølsemix med pommes frites, pølser og dyppelse. Hurtig aftensmad i airfryer, som er lavet med lidt fedtstof.

Ingrediensliste

 • 500 g. frosne pommes frites
 • salt
 • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 2 stk. pølser
 • 0,5 stk. løg
 • 2 spsk. ketchup
 • 2 spsk. creme fraiche dressing
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Læg pommes frites i airfryeren og spray med olie og salt.
 2. Bag dem i airfryeren ved 200 grader i 12-15 minutter. Ryst kurven undervejs.
 3. Skær pølser i små stykker. Læg dem i kurven og giv dem 3-4 minutter mere.
 4. Skær løg i tern.
 5. Anret pølsemix med løg, ketchup og creme fraiche dressing.
 6. Top evt. med frisk persille.
Bedøm denne ret

Opskrift på pølsemix i airfryer

En snasket omgang pølsemix, her lavet i airfryer. Pommes frites og pølser er lavet i airfryer med en del mindre fedtstof end som man kender en pølsemix. Det er nem og billig aftensmad, da man også ofte kan finde pølser på tilbud. Det plejer også at være en favorit blandt børn, så hvis du gerne vil lave en børnevenlig og hurtig omgang aftensmad, så skal du prøve den her udgave.

Vi har toppet pølsemixen med ketchup, creme fraiche dressing og rå løg. Mange vil nok bare lave den med ketchup, men det bliver lige en anelse mere lækkert med creme fraiche dressing, hvis du spørger os.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Pølsemix i airfryer

Pommes frites med pølser

Så har du lyst til pommes frites med pølser, så prøv at lave det i airfryer. Du får sprøde pommes frites og lækre pølser. Og med tanke på, at man sparer en del fedtstof ift. en friturestegt udgave, så er den her udgave altså virkelig god. Vi har brugt nogle tynde frosne pommes frites, men du kan bruge præcis de pomfritter, som du bedst kan lide. Pølserne er wienerpølser og her kan vi anbefale at vælge nogle af god kvalitet. Så bliver det hele altså lige en tand bedre.

Kan man lave pølsemix i airfryer?

Ja, det kan du sagtens! Og du får et lækkert, men mere fedtfattigt resultat. Så kan man spise pølsemix med god samvittighed.

Pølsemix i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar