Pølser i airfryer

Pølser i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

8 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem guide og opskrift på pølser i airfryer. Du kan nemt varme og tilberede pølser i din airfryer. Det er nem aftensmad eller frokost.

Ingrediensliste

  • 4 stk. pølser

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren i 5 minutter ved 175 grader.
  2. Skær små snit i pølserne og læg dem i airfryerkurven.
  3. Giv dem 3-4 minutter på hver side.
Bedøm denne ret

Opskrift på pølser i airfryer

Du kan nemt og hurtigt tilberede pølser i airfryer. Det kræver faktisk kun én ingrediens. Nemlig pølser. Så det bliver ikke nemmere! Pølserne kan spises som de er eller bruges i en hotdog eller fransk hotdog. Ved at lave dem i airfryer, så undgår du at skulle bruge en pande og svineriet, som det kan give. De skal blot have 3-4 minutter på hver side i airfryer, så det er altså hurtigt at lave og du får til gengæld sprøde og lækre pølser.

Vi har begge børn, som godt kan lide sådan en pølse til frokost. Så det er altså bare nemt at lave den på den her måde. Så undgår man også at skulle stresse over at holde øje med den på panden. Så vi kan kun anbefale det, hvis du har små børn også.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Pølser i airfryer

Pølse i airfryer

Det lyder måske lidt fjollet at lave pølse i airfryer. Men vi synes det er så smart, netop fordi man ikke på samme måde skal holde øje med dem, som når man laver dem på pande. De små snit vi skærer deri afhjælper også, at de sprækker. Så det kan nærmest ikke gå galt i airfryer.

Hvordan laver man pølser i airfryer?

Vi laver små snit i pølserne for at undgå, at de sprækker. Herefter får de 3-4 minutter på hver side. Så får du de lækreste pølser, som er sprøde og saftige indvendigt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Tags anvendt i denne opskrift

PølserKødSvinekødEfterårForårSommerVinter

Skriv en kommentar