Protein skinkeboller med hytteost

Protein skinkeboller med hytteost
Opskrift til stk. Opskrift til 9 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på protein skinkeboller. Skinkeboller med hytteost, revet ost og skinkestrimler. Gode til en sund og mættende madpakke.

Ingrediensliste

  • 450 g. hytteost
  • 4 stk. æg
  • 240 g. hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g. skinkestrimler
  • 100 g. revet mozzarella
  • 1 tsk. tørret oregano
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
  2. Blend hytteost og æg sammen med en stavblender eller i en almindelig blender.
  3. Kom det over i en skål. Rør så hvedemel, bagepulver og salt i.
  4. Kom skinkestrimler og revet mozzarella i (gem lidt ost til toppen). Rør godt sammen.
  5. Gør en bageplade klar med bagepapir.
  6. Brug to skeer dyppet i vand til at forme bollerne. Tryk dem en anelse flade.
  7. Drys med mere ost på toppen og lidt tørret oregano.
  8. Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.
  9. Tag dem ud og lad dem køle af.

Opskrift på protein skinkeboller med hytteost

Mættende og lækre protein skinkeboller med hytteost, som består af ganske få ingredienser. Du får en proteinrig bolle med fyld af skinke og ost. De er bare gode til madpakken eller til frokost. De er samtidig hurtige at lave, da de laves med bagepulver og ikke gær. Der er derfor ingen hævetid. Dejen laves ved at blende hytteost og æg sammen. Herefter tilsættes hvedemel, bagepulver, lidt salt, skinke og revet ost. Så bruges der to skeer til at sætte dem på en bageplade, hvorefter de drysses med lidt ekstra ost og tørret oregano. De bages i ovnen og så har du altså nogle lækre og hurtige skinkeboller.

Vi har elsket at få dem til frokost den seneste tid. Lige en eller to af de her skinkeboller og så nogle grøntsagsstænger, så har man en sund og mættende frokost. Skal der spares lidt ekstra på kalorierne, så kan man udelade at komme ost i selve dejen og bare nøjes med at drysse med det på toppen i stedet.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter og ideer til sund frokost

Protein skinkeboller med hytteost

Sunde skinkeboller

Det er sunde og mættende skinkeboller. De er lavet med bagepulver og ikke gær. Derfor bliver strukturen i dem også lidt anderledes. De kan godt føles lidt mere klæge i midten, men det hænger også sammen med, at der også er ost i selve dejen. Er du ikke til det, så kan du bage almindelige skinkeboller med gær. De sunde skinkeboller er gode i madpakken, til frokost eller bare som en lille snack. De kan også laves til pizzaboller ved at bruge pepperoni skåret i små stykker eller andet pizzafyld.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar

Kommentarer

  1. Hej

    Kan man bruge glutenfri mel?

    (Det vil være en kanon stor hjælp, hvis I vil skrive i opskrifterne, om den alm mel kan eller kan ikke erstattes af glutenfri mel. 🙏🏻

    Mange hilsner
    Liza