Råsyltede rabarber Råsyltede rabarber Opskrift til 12345678910 glas Opskrift til 1 glas Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på lækre, råsyltede rabarber. De får den perfekte balance mellem sødme og syrlighed og kan bruges på din skyr eller i en skøn salat. Ingrediensliste 200 g. rabarber 125 g. sukker 2 dl. vand 1 stk. vaniljestang Fremgangsmåde Skyl og rens rabarber. Skær dem i mindre stykker. Skold et gammelt syltetøjsglas eller et patentglas med kogende vand. Put rabarber ned i glasset. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland dem med lidt af sukkeret. Kog vand op med sukker, vaniljesukker og vaniljestangen. Lad det småkoge indtil sukkeret er opløst. Fjern vaniljestangen. Hæld den varme sukkerlage over dine rabarber. Sæt låg på og sæt glasset på køl. Lad dem stå et par dage inden du spiser af dem. De kan holde sig ca. 2 uger på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på råsyltede rabarber En lækker og nem opskrift på råsyltede rabarber. Råsyltning er super nemt, da man blot koger en lage op, som hældes udover. Dine rabarber skal derfor have til at stå på køl et par dage inden man åbner glasset, da det giver det bedste resultat. Du kan bruge de råsyltede rabarber oven på skyr, yoghurt eller i salater. De har den perfekte balance mellem sødme og syrlighed, hvilket gør, at de smager helt fantastisk. Opskrift på råsyltede rabarber Den her opskrift på syltede rabarber er en god basisopskrift. Du kan sagtens eksperimentere lidt med din sukkerlage, eksempelvis ved at tilføje lidt citron, kanel eller kardemomme i den. Syltede rabarber som tilbehør oven på yoghurt og skyr Det smager som sagt skønt oven på skyr eller syrnede mælkeprodukter som yoghurt, ymer, A38. Top din yoghurt med disse syltede rabarber og evt. denne her hjemmelavede sprøde granola. Det er den perfekte start på dagen og et ganske solidt og mættende måltid. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.