Rabarberkage med kokos Rabarberkage med kokos Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 50 minutter Samlet tid 1 time og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker rabarberkage med kokos og vaniljeskum. En nem kage med rabarber og kokos, som er svampet og lækker. Ingrediensliste Topping 1 stk. æggehvide 1 tsk. vaniljesukker 4 spsk. sukker 200 g. rabarber 75 g. kokosmel Dej 200 g. smør 0,5 dl. creme fraiche 2 tsk. vaniljesukker 275 g. sukker 3 stk. æg 110 g. hvedemel 125 g. kokosmel 1 tsk. bagepulver Vaniljeskum 2,5 dl. piskefløde 2 spsk. creme fraiche 2 tsk. vaniljesukker Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Opvarm ovnen til 180 grader alm ovn. Skær rabarber i 1 cm skiver. Vend dem med kokosmel, sukker, vaniljesukker og æggehvide. Det er til toppingen. Nu skal selve kagedejen laves. Pisk blødt smør med sukker, vaniljesukker, creme fraiche og æg med en elpisker til det er lyst og luftigt. Tilsæt hvedemel, kokos og bagepulver. Rør det forsigtigt sammen til en ensartet masse. Kom bagepapir i en smurt springform på cirka Ø22 cm. Fordel toppingen over kagen og bag den i midten af ovnen i 50 minutter ved 180 grader. Test om den er færdig ved at stikke en kødnål i kagen og se, om der kommer dej med op. Hvis der kommer ubagt dej med op, så skal den have lidt længere. I mens kagen bages laves vaniljeskum. Pisk piskefløde og vaniljesukker sammen til flødeskum. Vend creme fraiche i. Opbevar det på køl indtil kagen er færdig. Server den lune rabarberkage med vaniljeskum til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rabarberkage med kokos Her får du opskriften på en nem og svampet rabarberkage med kokos, som serveres med en luftig vaniljeskum til. Har du stadig masser af rabarber at plukke af, så får du her et bud på hvad du kan bruge dem til. Den lækreste kage med rabarber og kokos, som er helt perfekt til eftermiddagskaffen. Vi elsker alt med rabarber! Rabarber giver nemlig sådan en dejlig syrlighed i alt den kommes i. Rabarber er derfor ekstra godt i kage, da det ligesom kan afbalancere sødmen, så det hele ikke bliver alt for sødt. Den her kage bages med både rabarber og kokos. To ting, som fungerer vildt godt sammen. Kagen består af to dele. En bund og en top. Det er en simpel vaniljekagedej, hvor man så fordeler toppingen af rabarber og kokos på inden den bages. Ved at komme det på til sidst, så blander toppingen sig med dejen, hvilket giver sådan et fint udtryk. Det er dermed lidt tilfældigt hvordan toppingen lægger sig og den bryder nærmest op gennem kagen. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med rabarber her Kage med rabarber og kokos Det er en af de bedste kager med rabarber og kokos. Server den med vaniljeskum eller bare almindelig creme fraiche til, så har du altså den helt ideelle forårskage eller sommerkage. Kagen kan også laves med andet end rabarber. Det kunne være blåbær, hindbær eller brombær. Er du til kager, hvor der er bagt frugt i, så vil den her kage med rabarber og kokos helt sikkert være noget for dig. Man kunne også tilføje lidt hvid chokolade i dejen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.