Rejecocktail med avocado Rejecocktail med avocado Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 6 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på en rejecocktail med avocado, rejer og asparges. Serveres med hjemmelavet dressing, citron og brød til. Ingrediensliste Dressing 75 g. mayonnaise 375 g. creme fraiche 1,5 tsk. flormelis 2 tsk. ketchup 1 tsk. paprika 2 tsk. citronsaft 4,5 spsk. rejevand salt/peber Rejecocktail med avocado 1 stk. hjertesalat 225 g. asparges på dåse 450 g. rejer 2 stk. avocado 1 stk. citron 0,25 bundt forårsløg Fremgangsmåde Dressing Bland alle ingredienserne. Pisk det hele godt sammen med et piskeris, så der ingen klumper er. Smag evt. til med mere citronsaft, ketchup og salt. Sæt dressingen på køl indtil brug. Rejecocktail med avocado Dræn rejer (gem noget af vandet til dressingen). Dræn aspargessnitter. Den vægt, som er angivet, er i drænet vægt. Hak salat fint. Fordel salaten i glassene. Halver avocado. Fjern stenen og skrab avocadoen ud. Skær i tern. Fordel herefter asparges, avocado og rejer i glassene. Læg 1-2 tsk. dressing ovenpå. Skær citron i både. Hak forårsløg fint. Pynt din rejecocktail af med en citronbåd og lidt forårsløg. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på rejecocktail med avocado Den her rejecocktail med avocado og hjemmelavet dressing er den oplagte forret til forårets og sommerens fester. Vi har opgraderet den klassiske rejecocktail med avocado, fordi vi simpelthen elsker avocado. Og så går avocado bare vildt godt sammen med rejer og asparges, så det er jo et match made in heaven. Man kan også kalde den her udgave for en lidt mere moderne rejecocktail. Vi har anrettet dem i små glas, så de får sådan et fint udtryk. Man kan dog også anrette dem i drinksglas, som vi har gjort her. Det kan virkelig også løfte udseendet på en ellers simpel forret betydeligt. Sådan en rejecocktail med avocado, dressing og noget godt brød til er altså alletiders forret. Det er sådan en forret, som de fleste kan lide. Den er også nem at lave, da det meste af arbejdet blot består af at samle selve forretten. Dressingen kan laves i god tid, så den også kan stå og trække smag. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med rejer her Forret med rejer og avocado Det er en simpel forret med rejer og avocado. Avocado går bare så godt sammen med rejer og fisk, så derfor skulle vi selvfølgelig tilføje det til den klassiske rejecocktail. Brug også gerne nogle gode ferske rejer, som ikke har været frosset ned. Det kan smages og det kan derfor godt betale sig lige at give lidt ekstra for nogle gode rejer. Nu når så står en del af retten jo også består af rejer. Så kan det vidst godt retfærdiggøres. Vi serverer rejeforretten med en lille klat dressing på og så kommer vi resten af dressingen i en skål, som sendes rundt. Så kan man selv komme mere på, hvis man gerne vil have den godt snasket. Server den også med noget godt brød og smør til. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.